Öksüz, darbeden önce ABD'ye uçak bileti almış

Akıncı üssünden 15 Temmuz hain darbe kalkışmasını yöneten FETÖ'cü Adil Öksüz 15 Temmuz darbe girişimi öncesi ABD Bileti satın almış.

Giriş Tarihi 30 Mart 2017, 00:00 Güncelleme 30 Mart 2017, 16:45
Öksüz, darbeden önce ABD’ye uçak bileti almış

İÇİNDEKİLER

Akıncı üssünden 15 Temmuz hain darbe kalkışmasını yöneten Fetullahçı terörist Adil Öksüz'ün ABD konsolosluğu tarafından arandığının ortaya çıkmasının ardından yeni bilgilere ulaşıldı. Buna göre her yerde aranan FETÖ kaçkını Öksüz'ün deşifre olmasaydı gideceği yer ve ülke belliydi.

ÖNCE SERBEST KALDI SONRA KAÇIŞ ROTASI HAZIRLANDI
ABD Konsolosluğunun kendisini araması kamuoyunda büyük yankı uyandırırken Sabah Özel İstihbarat ekibinin ulaştığı bilgi ve belgeler gündeme bomba gibi düşecek. Buna göre 15 Temmuz gecesinde gözaltına alınan Öksüz'ün sabah saatlerinde organize biçimde serbest kalması sağlandı.

ÜST DÜZEY EMNİYET MÜDÜRÜ GELDİ!
Birlikte gözaltında olduğu diğer şüpheliler Ankara Adliyesine gönderilirken bulundukları yere gelen bir üst düzey Emniyet Müdürü'nün müdahalesiyle başka bir karakola gönderildi. Sonrasında da serbest kaldı.

ROTA BELİRLENDİ BİLET ALINDI
Öksüz bu sürecin ardından eğer deşifre olmasaydı rotası, kaçacağı ülke ve saate kadar her şey organize edildi. Bileti hazır olan FETÖ teröristi tam kaçırılacaktı ki deşifre oldu.

DEŞİFRE OLMASAYDI AMERİKA'YA GİDECEKTİ!
Terörist Adil Öksüz eğer deşifre olmasaydı aldığı biletle Temmuz ayı sonunda Amerika'ya gidecekti. Sabah Özel İstihbarat Müdürü Abdurrahman Şimşek ve Özel İstihbarat şefi Nazif Karaman çarpıcı bilgileri A Haber ekranlarında paylaştı.