CHP'li vekil AK Partili Balta'nın bacağını ısırdı

Yeni anayasa çalışmalarını baltalamak için TBMM'de kavga çıkaran CHP'liler, AK Partili vekillere saldırdı. Yaşanan arbedede gözü dönmüş bir CHP'li vekil, AK Parti Trabzon milletvekili Muhammet Balta'yı bacağından ısırdı.

Giriş Tarihi 12 Ocak 2017, 00:00 Güncelleme 12 Ocak 2017, 10:00
CHP’li vekil AK Partili Balta’nın bacağını ısırdı

İÇİNDEKİLER

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın milletvekillerinin sorularını yanıtlamasının ardından, üçüncü maddenin gizli oylamasına geçildi.

AK Parti milletvekilleri, oylama sırasında CHP'lilerin görüntü çekmemesi için kabinlerin ön tarafında durunca, CHP milletvekilleri buna tepki gösterdi.

Bunun üzerine başlayan tartışma, daha sonra yumruklaşmaya kadar varan kavgaya dönüştü. Kavga eden milletvekillerini araya giren arkadaşları ayırdı. Milletvekillerini divanın önünü boşaltmaları yönünde sık sık uyaran Başkanvekili Ahmet Aydın, ikazlarına uyulmaması üzerine oylama işlemini durdurdu.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ BALTA'YI AYAĞINDAN ISIRILDI
Meclis'te çıkan kavga sonrası, sosyal medya paylaşım sitesi Twitter'dan açıklamada bulunan AK Parti Trabzon Milletvekili Muharrem Balta, ayağından ısırıldığını belirtti. Kendisini CHP'li bir milletvekilinin ısırdığını söyleyen Balta, "TBMM de CHP li milletvekili tarafından ayağımdan ısırıldım.Arkadaşlar merak etmeyin bütün aşıları yaptırdım." sözlerini kullandı.