Can parçası

Prostat kanseri olduğunu öğrenen Tamer Adaş, acilen ameliyat oldu. Hastalığının incelenmesi için vücudundan parça alındı. Sonuçlarını almaya gittiğinde parçaların kaybolduğunu öğrenince doktorlardan davacı oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Aralık 2016 Güncelleme 11 Aralık 2016, 02:23
Can parçası

İÇİNDEKİLER

İzmir'de yaşayan Tamer Adaş bir süre önce rahatsızlandı. Hastaneye gitti. Yapılan kontroller sonucu prostat kanseri olduğunu öğrendi. Ardından Ege Üniversitesi'ne sevk edildi. Kanser olduğunu için morali bozulan Tamer Adaş, çaresizlik içinde doktorların acilen ameliyat önerisini de kabul etti. Ameliyat olan Adaş'ın, operasyonu da başarılı geçti. Doktorlar, Tamer Adaş'ın vücudundan tahliller ve incelemeler yapmak için de parça aldı. Ameliyat sonrası birkaç gün yoğun bakımda kalan Adaş, geçtiğimiz günlerde taburcu oldu. Bir müddet sonrada sonuçları almak üzere hastaneye tekrar gitti. Hastaneye gittiğinde, tetkik için alınan parçaların kaybolduğunu öğrenen Adaş, şoke oldu!

PERSONEL HATASIYMIŞ
Hemen doktorlarıyla irtibata geçen Adaş, bir sonuç alamadı. Hastalığıyla mücadele ederken bir de bu sorunla uğraşan talihsiz adam parçalar bulunamayınca doktorlara tazminat davası açtı. Çalışanların sorumsuz olduğundan dert yanan Adaş, "Ameliyatımı yapan doktorlar irtibata geçtim. Doktorlar bir araya geldiğimizde 'kayıp bulamıyoruz' dedi. 'Acemi bir personelin hatası' dedi" diye konuştu.

RAPOR YOK AKSADI...
Raporu olmadığı için tedavisinin aksadığını söyleyen Tamer Adaş, şöyle sitem etti: "Kanser hastalığının tedavisi ve yapılabileceklerle alakalı daha sorumlu olunması gerekiyor. Şuanda vücudumda kanserin ne derece olduğunu bilmiyorum. Pataloji raporunu bir türlü alamadım."