Arazi olamadı!

FETÖ’nün ‘Hava Kuvvetleri İmamı’ Adil Öksüz, Akıncı Üssü’nde yakalandı ‘Arazi bakıyorum’ diyerek serbest bırakıldı. Onunla aynı yerde gözaltına alınan Mühendis Harun Biniş de ‘arazi yalanına’ sarıldı. Ancak tutuklandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ekim 2016 Güncelleme 28 Ekim 2016, 01:32
Arazi olamadı!

İÇİNDEKİLER

Teröristbaşı Fetullah Gülen'in "Hava Kuvvetleri İmamı" olduğu belirlenen Adil Öksüz, 15 Temmuz darbe gecesi Akıncı Hava Üssü'nde yakalandı. Öksüz, "Arazi bakıyordum" deyince ilginç bir şekilde serbest kaldı. Hakkında yakalama kararı olan firari Öksüz, sırra kadem bastı. Darbe girişiminin kilit ismi Öksüz ile Akıncı Üssü'nde yakalanan elektrikelektronik mühendisi Harun Biniş'in de Öksüz ile aynı ifadeyi verdiği ortaya çıktı.

GİZLİ TANIK İSİM VERDİ
İfadesinde "Akıncı'ya tarla bakmaya gittiğini" söyleyen Biniş, tutuklandı. Telekulak davası şüphelileri arasında bulunan Harun Biniş'in darbe girişimi gecesi FETÖ üyeleri arasında iletişim ağını sağlayan kişi olduğu ortaya çıktı. Öte yandan İzmir'de hazırlanan FETÖ iddianamesinde dikkat çeken bir ayrıntı ortaya çıktı. "Kuzgun" adlı gizli tanık, İzmir'de firari Öksüz'le bağlantılı olan kişinin 'Ömer' kod adlı tutuklu Hasan Coşkuner olduğunu açıkladı. Gizli tanık, Coşkuner'in tutuklu kız kardeşi Hülya Coşkuner'le birlikte darbe girişimini planlayan ve icraya koyan diğer sanıklarla evlerinde toplantılar yaptıklarını da aktardı.