Kılıçdaroğlu: Bir şehidimiz var

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu yaşanan çatışmanın ardından A Haber'e bağlanarak açıklamalarda bulundu.

Giriş Tarihi 25 Ağustos 2016, 00:00 Güncelleme 25 Ağustos 2016, 16:23
Kılıçdaroğlu: Bir şehidimiz var

İÇİNDEKİLER

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Artvin saldırısı sonrası AHaber'e açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, "Saldırılar bizi yıldıramaz" dedi.

BİR ŞEHİDİMİZ VAR
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada, "Ben iyiyim, bir çatışma bölgesinden çıktık bir şehidimizin olduğu haberi geliyor, tabi çok üzgünüz. Bizim için nolacak, Allah'ın verdiği bir canımız var, o da bu memleket için feda olsun ama şehidimizin olması hepimizi üzdü. Şu anda kaymakam beyin odasındayım Sayın İçişleri Bakanı bir helikopter göndereceğini ve helikopter ile gideceğimiz noktaya bizi götüreceğini ifade etti." dedi.

'YOLUMUZU KESTİLER, SİLAH SESLERİNİ DUYDUK'
Yolumuzun kesildiği ifade edildi, araçlar durdular zaten güvenlik güçleri vardı, onlar silahları alıp araçların etrafında konuşlandılar,daha sonra ateşler açıldı ve biz arabanın içinden silah seslerini sadece duyduk. Orada uzun süre kalamayacağımz söylendi, sonra bir zırhlı araç geldi ve zırhlı araç ile karayollarının bulunduğu bölgeye Şavşat'a doğru geri döndük.

'Hiç bilemiyorum, ayrıntıları da bilme şansım yok şu anda ama şunu söylemek isterim, biz ülkemizi seviyoruz, vatanımızı seviyoruz, bu ülke için canımızı feda ederiz de bu tür terör eylemleri bizi yıldırmaz. Programımıza aynen devam edeceğiz, bu kararlılığı göstereceğiz bunu herkesin bilmesini isterim.

'
'PROGRAMIMIZA KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ'
'Sağolsun beni aradı İçişleri Bakanımız, Adalet Bakanımız, Sayın Cumhurbaşkanı, Sayın Başbakan, Sayın Bahçeli aradılar, geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Ben sizin aracılığınız ile kendilerine ve vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.'