Hüseyin Gülerce'den FETÖ hakkında olay açıklamalar!

Gazeteci-Yazar Hüseyin Gülerce, A Haber'de yayınlanan 'Toplumsal Hafıza' programında terör örgütü FETÖ ile ilgili gündeme bomba gibi düşecek açıklamalara imza attı.

Giriş Tarihi 21 Ağustos 2016, 00:00 Güncelleme 21 Ağustos 2016, 04:57
Hüseyin Gülerce’den FETÖ hakkında olay açıklamalar!

İÇİNDEKİLER

Star Yazarı Hüseyin Gülerce, milli iradenin bir numaralı ekranı A Haber'de yayınlanan 'Toplumsal Hafıza' programında gündeme bomba gibi düşecek ifadeler kullandı.

GÜLEN O İSMİ TEKMET TOKAT DÖVÜYORMUŞ!
Gülerce, "İzmir'e gidiyorum. Hocaefendi şu an meşgul diyorlar. Beni kapısı açık bir odaya alıyorlar. Bir süre sonra bir patırtı oluyor, bağırışlar oluyor. Ben tabii merakla dışarıya çıkınca daha büyük bir odada Fetullah Gülen'i, Cevdet Türkyolu'nu tekme tokat döverken görüyorum. 'Bu yaşta bir adam dövülür mü?' diye soruyorum. Diyorlar ki 'Ortaokuldan beri dövüyor Cevdet Türkyolu'nu. O şimdi memnun bile olmuştur, Hocaefendi içimizde bir tek beni dövüyor diye' Fetullah Gülen benim bu olaya şahit olmama çok bozuldu" dedi.


FETÖ İNSANLARI O YÖNTEMLERLE KANDIRMIŞ!
A Haber ekranlarında çok konuşulacak açıklamalarda bulunan Star Yazarı Gülerce, "Fetullah Gülen bizim en büyük zaafımız olan çocuklarımızı kullandı bize karşı. Fetullah Gülen'in hipnozu yurtlarda başladı. İlk nüve yurt. İkinci nüve dershane" şeklindeki sözleriyle FETÖ'nün insanları nasıl kandırdığı gözler önüne serdi.