Melike'ye darbe

yağdıran FETÖ’cü cunta, bir hayatı daha yaktı. Melike, 2010’da Hava Harp Okulu’nu kazandı. Ancak Gülen’in askerlerinin baskısına uğradı. Hatta intihara zorlandı. Zulme dayanamadı. Pilotluk hayaline veda etmek zorunda kaldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Temmuz 2016 Güncelleme 27 Temmuz 2016, 01:06
Melike’ye darbe

İÇİNDEKİLER

Fethullahçı Terör Örgütü'nün kanlı yüzü ortaya çıktı. Ancak Fethullah Gülen ve askerlerinin bu kalleş yüzünü daha önce tanıyanlar vardı. Onlardan biri de Melike Bulut Şehirli'ydi. 24 yaşındaki genç kız, 2010 yılında Hava Harp Okulu'nu kazandı. Ancak Melike okulun ilk gününden itibaren büyük kabus yaşamaya başladı. Bunun nedeni FETÖ'cü cuntaya hizmet eden komutanlarıydı. Gülen'in askerleri, genc kızın okuldaki başarısını hazmedemedi. Ona türlü sebeplerle baskı uyguladı. Hatta paralelci askerler, genç kızı günlerce gece nöbetlerine çıkardı.

'ÜÇÜNCÜ KATTAN ATLA' DEDİ
FETÖ'cü cunta tam 2 yıl boyunca genç kıza mobbing yaptı. Melike, tüm müdahalelere rağmen Gülen'in askerlerine katılmadı. Bu nedenle baskıların şiddeti giderek arttı. Hatta genç kız intihara bile zorlandı. Buna daha fazla dayanamayan Melike, 2 yıl sonra okulunu yarım bıraktı. Yaşadığı baskı dolu günleri ise şöyle anlattı: "FETÖ'nün askerleri tarafından sürekli oda hapsi cezası aldım. Hatta bana pencereyi açıp 3. kattan kendimi atmamı söyledi. Askeri okulda kalanların ortak bir özelliği vardı. O öğrenciler Gülen grubuna dahillerdi."

Eğitimler sırasında çok zorlandığını, aç ve susuz bırakıldığını ifade eden Melike Bulut Şehirli, şunları söyledi: "Eğitim sırasında üst devreden bir öğrenci silahımı yere attı. Esas duruşu bozamadığım için silahımı alamadım. Komutanım herkesin içerisinde 'Silah benim namusum. Ben namusuma sahip çıkamıyorum' diye bağırttı."

Melike Bulut Şehirli, Hava Harp Okulu'na girdiği bu fotoğrafı çektirmişti. Ancak FETÖ yüzünden hayalleri yarım kaldı. O da Balıkesir'de hemşirelik bölümünü okudu.