Merkez valisinin evinden de 1 dolar çıktı

FETÖ'nün kamudaki yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında aralarında eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun da bulunduğu 4 merkez valisinin adreslerinde arama yapıldı. Yapılan aramalarda bir merkez valisinin evinden F serili '1 dolar'lar çıktı.

Giriş Tarihi 26 Temmuz 2016, 00:00 Güncelleme 26 Temmuz 2016, 16:41
Merkez valisinin evinden de 1 dolar çıktı

İÇİNDEKİLER

FETÖ/PDY'nin kamudaki yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında aralarında İstanbul eski Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun da bulunduğu 4 merkez valisi ile İstanbul İl Vali Yardımcısı ve 3 Kaymakam gözaltına alınmış, adreslerinde arama yapılmıştı.

Adreslerinde arama yapılan bir merkez valisinin evinde 1 dolarlar çıktı. İstanbul Mali Suçlarlar Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından el konulan ve soruşturma kapsamında delil olarak emniyete getirilen dolarların Fethullahçı Terör Örgütü tarafından simge olarak mensuplarına dağıtıldığı biliniyor.

4 VALİ, İSTANBUL VALİ YARDIMCISI VE 3 KAYMAKAM GÖZALTINA ALINMIŞTI
Bugün başlatılan operasyon kapsamında Merkez Valileri Hüseyin Avni Mutlu, Fatih Şahin, Necmettin Kalkan, ve Nurulah Çınar'ın yanı sıra İstanbul Vali Yardımcısı Haluk Nadir, Bağcılar Kaymakamı Erdal Çakır, Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan ve Kadıköy Kaymakamı Birol Kurubal gözaltına alınmıştı.