Fetullahçı teröristler Sabah-Atv binasını kurşunladı!

FETÖ'nün hain teröristleri dün gece iki kez Sabah- Atv binasını kurşunladı. Gece yarısı saat 00:15 sularında 4 hain ile Sabah-Atv Binası'nın önüne gelen Fetullahçı teröristler binaya girmek istedi, güvenlik görevlileri ve vatandaşların büyük tepkisiyle karşılaşan grup geri çekilmek zorunda kaldı.

Giriş Tarihi 16 Temmuz 2016, 00:00 Güncelleme 16 Temmuz 2016, 16:40
Fetullahçı teröristler Sabah-Atv binasını kurşunladı!

İÇİNDEKİLER

Fetullahçı teröristler dün gece iki kez Sabah binasını kurşunladı.

GERİ PÜSKÜRTÜLDÜLER
Gece yarısı saat 00:15 sularında 4 hain ile Sabah Gazetesi'nin önüne gelen Fetullahçı teröristler binaya girmek istedi, güvenlik görevlileri ve vatandaşların büyük tepkisiyle karşılaşan grup geri çekilmek zorunda kaldı.

4 ARAÇ DOLUSU TERÖRİST İLE BİNAYA ATEŞ AÇTILAR
Geri püskürtmenin ardından 03:00 sularında 4 araç ile Sabah Gazetesi'nin önüne gelen Fetullahçı teröristler kalabalığa aldırmadan havaya ateş açma bahanesiyle binaya saldırdı.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER;





SABAH GAZETESİ OKUR TEMSİLCİSİ İBRAHİM ALTAY:

"GÖZÜ DÖNMÜŞ DARBECİLERİN HESAP ETMEDİĞİ BİR ŞEY VARDI "

Dün gece gözü dönmüş darbeci teröristler Sabah gazetesinin binasını işgal etmeye kalkıştı. Fakat hesaba katmadıkları bir şey vardı: Halkımız buradaydı. Milletimiz buradaydı. Zorbalığın ve hukuksuzluğun karşısında dağ gibi duran insanımız buradaydı. Binanın önünde etten, kemikten ve ruhtan bir duvar örmüşlerdi. Teröristleri onlar karşıladılar. Göğüslerini bu hayasızca akına karşı siper ettiler.

Polislerin yanında ve önünde saf tutup "Bizi çiğnemeden geçemezsiniz" dediler. Teröristleri önce bir güzel patakladılar, sonra da kovaladılar. Kaçan teröristler sağa sola rastgele ateş açtılar, bazı kurşunlar binaya isabet etti.

O sırada gazetede bulunan arkadaşlarımız da bu kutlu mücadeleye katılmak için kapının önüne indiler. İnsanlar kendilerine şöyle dedi: "Biz sizi bu darbecilere vermeyiz kardeşim. Gerekirse ölürüz bu uğurda ama kılınızı bile teslim etmeyiz." İşte bu söz, göstermeye yeterli yaptığımız işin önemini ve hayatiyetini. İşte bu söz anlatıyor zaman zaman kızsalar ve eleştirseler de gazetemizin milletin kalbindeki yerini.



Sabah bu milletin gazetesidir. Bu millet gazetesini üç beş çapulcuya, haine, katile, ahlaksıza, toplum düşmanına vermez. Gerekirse ses tellerini koparır kökünden ama sesinin kısılmasına müsaade etmez. Kesilir belki boynu ama böyle çekilmeye gelmez. Bunu herkes bir kez daha anlamış oldu.

Buradan o korkak ve zalim darbeci teröristlere sesleniyorum: Liderlerinin emri üzerine topluca intihar eden o tarikatların mensupları kadar bile onurlu olamadınız. Onlar hiç değilse intiharlarına koca bir toplumu ortak etmeye çalışmadılar. Şimdi siz adaletin toplum eliyle değil de devlet eliyle gerçekleşmesi için dua edin.