Hırsız turizm!

Antalya Kemer’deki bir hediyelik eşya dükkanına giden 2 İranlı kadın turist, 600 dolarlık saati çaldı. İşyeri sahibi isyan etti: Zaten doğru düzgün kimse gelmiyor, gelen hırsızlık yapıyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Haziran 2016 Güncelleme 01 Haziran 2016, 01:26
Hırsız turizm!

İÇİNDEKİLER

TATİL cenneti Antalya'nın Kemer İlçesi'nde hediyelik eşya dükkanından hırsızlık yapan iki kadın turist, güvenlik kameralarına yakalandı. Otelden ayrılan kadınlar bulunamadı. Hediyelik eşya mağazasına giren kadınlar, yarım saat içeride kaldı. Kadınlardan biri çalışanı oyalarken, diğeri kaşla göz arasında 600 dolarlık saati çaldı. Kadınlar daha sonra işyerinden ayrıldı. Birkaç gün sonra durumu fark eden işyeri sahibi Ramazan Koç ise güvenlik kamerasını incelediğinde hırsızlığı anladı. Durumu polise bildiren Koç, kadınların ülkelerine döndüğünü öğrenince şaşkına döndü.

'ZATEN DURUM KÖTÜ'
Turizm sezonunun kötü gittiğini, yeterince iş yapamadıklarını söyleyen Ramazan Koç, tepkisini şöyle dile getirdi: "Kadınlar Türkiye vatandaşı olmadıkları için bir şey yapamıyoruz. Üzgünüz, zaten turizm kötü gidiyor, zaten işlerimiz iyi değil bir de böyle olayların yaşanması bizi daha çok üzüyor."