Baba yurdu

Türkiye dün yine kahramanlarına ağladı. 5 şehidin acısı yürekleri dağladı. Baba Abdullah Bilek ise şehit olan Özel Harekat Polisi oğlu Cuma Bilek’in şehadet haberini böyle aldı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Mayıs 2016 Güncelleme 31 Mayıs 2016, 01:05
Baba yurdu

İÇİNDEKİLER

Şehadet gözyaşları bu kez Şırnak, Siirt ve Van'dan aktı. Kanlı terör örgütü PKK'nın düzenlediği kalleş saldırılarda şehit olan kahramanlar gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı. Şırnak'taki saldırıda, evli ve 2 kız babası Özel Harekat Polisi Cuma Bilek (28) şehadete ulaştı. Acı haber şehidin Hatay'ın Antakya'ya bağlı Açıkdere Mahallesi'ndeki baba ocağını yaktı. Görevliler, acı haberi vermek için Bilek ailesinin kapısını çaldı. Bu sırada baba Abdullah Bilek iş yerinden evine koşarak yetkilileri karşıladı. Babanın feryatları ve çırpınışları yürekleri dağladı. Acılı eş Melahat Bilek ise kızları Fatma Hilal (3) ve Elif Duru'ya (1) sarılarak şehidini cennete uğurladı. Şırnak Uludere'deki kalleş saldırıda şehit olan Üsteğmen Mehmet Düzenli'nin (32) acısı ise Antalya'daki ailesini yıktı.

EVLATLAR YETİM KALDI
Düzenli'nin işçi emeklisi babası Sait ve ev hanımı annesi Anakadın Düzenli'nin haykırışları yürekleri yaktı. Şehit Üsteğmen son yolculuğuna uğurlanırken acı bu kez Samsun ve Giresun'un kapısını çaldı. Van'da terör örgütü PKK tarafından düzenlenen hain saldırıda Özel Harekat Polisleri Osman Bodur ile Yakup Kurt'un şehit olduğu açıklandı. Evli ve 3 çocuk babası olan Şehit Kurt'un bugün memleketi Samsun'da son yolculuğuna uğurlanacağı belirtilirken gözyaşları bu kez Giresun'a ulaştı. Evli ve 3 çocuk babası Şehit Osman Bodur'un da (47) bugün vatan toprağına bırakılacağı açıklandı. Siirt'in Pervari İlçesi kırsalında bulunan Doğan Üs Bölgesi güneyinde terör örgütü mensuplarına yönelik operasyonda ağır yaralanan bir asker de tedavi gördüğü hastanede şehadete ulaştı.


Şehit Cuma Bilek'in naaşını silah arkadaşları taşıdı