Bodrum canavarı

Ayşegül Aslan, boşandığı kocası H.S. tarafından Bodrum’da kurşunlandı. Kısa sürede yakalanan katil, “Kötü yola düşmesin diye yaptım” bahanesine sığındı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Mayıs 2016 Güncelleme 29 Mayıs 2016, 00:00
Bodrum canavarı

İÇİNDEKİLER

Tatil cenneti Muğla'nın Bodrum ilçesi dün bir felakete sahne oldu! Kahramanmaraş'ta nakliye işiyle uğraşan H.S. (43), eşi Ayşegül Aslan'a (29), şiddet uyguladı. Dayağa dayanamayan 2 çocuk annesi geçen yıl kocasından boşanıp kuzenin yanına Bodrum'a gitti. Göltürkbükü Mahallesi 86 Sokak'taki çamaşırhanede işe başladı. Eski eşi, Aslan'ın yerini öğrenince ölüm içerikli tehdit mesajları göndermeye başladı.Dün de Ayşegül Aslan öğle arasındayken bir anda ortaya çıktı. Çocuklarının annesine kurşun yağdırdı. Yetinmedi karısının yanında gördüğü işletme sahibi Halil Selik'i (36), karnından ve göğsünden vurup ağır yaraladı. İhbar üzerine olay yerine giden sağlık ekibi Ayşegül Aslan'ın başından, göğsünden birer, karnından ise isabet eden üç kurşunla öldüğünü belirledi. Bu sırada aracıyla kaçmaya çalışan katil, Güvercinlik Mahallesi'nde yakalandı. Sözlü ifadesinde namus meselesi yaptığını Bodrum'da kötü yola düşmesinden korktuğu için öldürdüğünü söyleyerek kendini savundu.

O ANLARI ANLATTI
Üstüne silah doğrultulan çamaşırhane işçisi Ahmet Günay ise o anları şöyle anlattı: Beni vuracağı sırada mermisi bitti, ikinci şarjörü taktı. Bu kez silah ateş almadı. Daha önceden Ayşegül'e şiddet uygulamış. 'Senin yerini izini buldum, seni öldüreceğim' dediğini biliyorduk. Her şey bin anda oldu.

KENDİNİZE BAKIN!
Yaşanan olay sonrası Ayşegül Aslan'ın daha önce sosyal paylaşım sitesinde şu paylaşımı yaptığı görüldü: İnsan olsanız benim lafımı etmezsiniz. Benim derdim size kalmadı. İyiliğim kötülüğüm kötü yolda olmam. Benim başıma gelenler zaten hepinizin geçmişinde var. Kiminizin kızı evinizde doğurdu, kiminizin avradı evinizde oynaştı. Hepnizin kızının adı çıktı. Ben de bir köpeğin eline düştüm. Ben işimde gücümdeyim. Benim adımı çıkartan p....ler siz kendi eşlerinize bakın.