Film değil gerçek

Annesi tarafından evlatlık verilen Çağla, 27 yıl sonra babasıyla tanıştı. Kızını en son 7 aylıkken gören Kazım Çıbık ise gözyaşlarına boğuldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Mayıs 2016 Güncelleme 26 Mayıs 2016, 00:00
Film değil gerçek

İÇİNDEKİLER

Adana'dan Kayseri'ye çalışmaya gittiği sırada annesi tarafından başkasına verilen kızına 27 yıl sonra kavuşan baba gözyaşlarını tutamadı. Kazım (62) ve Seher Çıbık (59) çifti 28 yıl önce evlendi. Çiftin bu evlilikten 1989 yılında Filiz ismini verdikleri bir kızları dünyaya geldi.

KAPI KAPI GEZDİ
Ancak çift anlaşamayınca bebekleri 7 aylıkken boşandı. Mahkeme kız çocuğunu annenin maddi durumu iyi olmadığı için babaya verdi. Baba da Kayseri'de bir maden ocağında iş bularak kızını annesi Ayşe Çıbık'a bırakarak çalışmaya gitti. Baba Çıbık 6 ay sonra izine geldiğinde kızını evde göremedi. Annesine sorduğunda önce yurda verdiğini söyledi. Baba Çıbık yurda gidip kızını almak istediğinde kızının yurtta olmadığını öğrendi. Evdeki eşyalarını satıp kızını bulabilmek için televizyon programlarına çıktı ancak yine bir sonuç alamadı. Kazım Çıbık, kızının, ablasının eşi A.Ç.'ye verildiğini öğrendi. A.Ç ise "Kızının yerini biliyorum ancak para almadan söylemem" dedi. Bunun üzerine baba eniştesine bin lira verdi. Enişte kızını Dişçi Mehmet diye birine verdiğini söyledi. Baba Çıbık bu kişinin yanına giderek kızının nerede olduğunu sordu o da İsmail ve Mefaret Emir çiftine verdiğini söyledi. Baba Çıbık, adresi alıp 27 yıldır görmediği kızıyla buluştu. Gerçeği öğrenen Çağla Dikici şoke oldu. Yıllar sonra kavuşan baba kız hasret giderdi.