Hala ANNAmadılar

Fransa, göstericilere terörist muamelesi yaptı. Rus muhabir Anna ise Paris’te hem eylemcilerin hem de polislerin saldırısına uğradı! Buna rağmen Fransızlar, Türkiye’nin terörle mücadelesini anlamadı! YPG’nin cirit attığı Rojava, Paris’te temsilcilik açtı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Mayıs 2016 Güncelleme 24 Mayıs 2016, 02:23
Hala ANNAmadılar

İÇİNDEKİLER

Gezi'de ağaçlar bahane edildi! Kaos lobisi, kol kola verdi. Türkiye'yi yakmaya yeltendi. Ancak bu hain plan engellendi. Ardından Paralel Yapı devreye girdi. Yine Türk halkını hedef seçti. Neyse ki bu plan da bertaraf edildi. Hainler son olarak PKK ile geldi. Askerimiz polisimiz şehit edildi. Tüm bunlara rağmen ABD ve Avrupa, Türkiye'ye saldırıya geçti. Terör gruplarına arka çıkan Batı, Türkiye'yi "insan hakları" bahanesiyle tehdit etti. Ama kan lobisi bununla yetinmedi. Terör örgütü PKK'nın Suriye'deki kolu olan PYD/ YPG'ye bir destek de Fransa'dan geldi. Başkent Paris'te PYD/YPG'nin sözde kantonlarından olan Rojava temsilciliğinin açılmasına izin verildi. Bu karar büyük tepki çekti.



MAZOTLARI DA BİTTİ
Paris'teki temsilciliğin, terör yandaşlarının buluşma noktası olacağı belirtildi. PKK ve uzantılarına destek veren Fransız makamları, söz konusu kendi ülkeleri olunca aynı hoşgörüyü göstermedi. Yeni çalışma yasasını protesto eden göstericiler dün de tüm ülkeyi savaş alanına çevirdi. Gözaltına alınan ve tutuklanan göstericilerin "adam öldürmeye teşebbüs"le suçlandıkları kaydedildi. Basın özgürlüğünden bahseden Fransa, Rus muhabiri ise adeta linç etti. Protestoyu canlı yayında sunan Russia Today'in muhabiri Anna Baranova, yüzü maskeli bir gösterici tarafından dövüldü. Fransa'daki göstericiler 8 petrol rafinerisinden 6'sının önünü de kapattı. Bu nedenle bin 500 benzinlikte yakıt kalmadı. Bazı benzin istasyonları ise her araç başına sadece 20 litre benzin vereceklerini açıkladı. Sendika yetkilileri ise grevin ilerleyen günlerde daha da artacağını belirterek "Bu yasa tasarısını asla kabul etmiyoruz" şeklinde ifadeler kullandı.



Fransız makamları, Rus muhabir Anna'ya hoşgörülü davranmadı. Ancak terör yuvası olan Rojava'ya Paris'te temsicilik açtırdı.



YAKLAŞTI
Maskeli saldırgan, Rus muhabire arkadan yaklaştı. Onu yumrukladı.



Anna neye uğradığını şaşırdı. Ancak olayın şokunu atlatamadan polis şiddetiyle karşılaştı.