Terör kamarası

İngilizler, kanlı terör örgütünün saldırılarını kınamadı. Bunun yerine İmralı’yı bağrına bastı! Avam Kamarası’nda “Öcalan’a özgürlük” kampanyası başlatıldı. Toplantının açılışını, Sur'da yakalanan Natalie yaptı. PKK hayranı vekilin yanında ise teröristbaşının yeğeni HDP'li Dilek Öcalan ile "Herkes kaçak elektrik kullansın" diyen Kamuran Yüksek vardı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Mayıs 2016 Güncelleme 05 Mayıs 2016, 01:49
Terör kamarası

İÇİNDEKİLER

Türkiye, kanlı terör örgütüne karşı dört koldan mücadele başlattı. Güvenlik güçleri, Doğu ve Güneydoğu'da PKK'yı ortadan kaldırdı. Ancak hainlerin destekçileri rahat durmadı. Terörün yerli ve yabancı işbirlikçileri şimdi de İngiltere'de ortaya çıktı. İngiltere ve Galler'in en büyük sendikası olan Unite the Union, Öcalan için düğmeye bastı. 1.5 milyon üyesi olan sendika "Freedom Öcalan" (Öcalan'a Özgürlük) kampanyası başlattı. Kampanyaya ülkenin üçüncü büyük sendikası olan Genel İş Sendikası (GMB) ile birlikte 15 ayrı sendika da katıldı.

YAZILI MESAJ YOLLADILAR
Sendikacılar, kendi ülkelerinin iç siyasetini bıraktı. Türkiye'nin terörle mücadelesini görmeyip "Kürt sorununa" merak sardı! İşte o hain kampanya 5 gün önce Avam Kamarası'nda start aldı. Kraliçe'nin vekillerinin bulunduğu salonda tanıdık isimler vardı! Esad'ın katlettiği insanlar için kılını kıpırdatmayan İngiliz vekiller, teröritbaşı için düzenlenen toplantıya yoğun katılım sağladı. Kampanyanın açılış konuşmasını ise Sur'da gözaltına alınıp serbest bırakılan İskoçya milletvekili Natalie Mc Garry yaptı. Toplantıya ayrıca Unite the Union Sendikası adına Steve, Stephen Smellie, GMB sendikası adına Bert Schouwenburg ile Unite Sendikası Uluslararası Direktörü Simon Dubbins katıldı. Kamaranın tanıdık ziyaretçileri de vardı. Onlardan biri teröristbaşının yeğeni olan HDP Milletvekili Dilek Öcalan'dı. Öcalan'ın yanı sıra "Herkes kaçak elektrik kullansın" diyen Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı Kamuran Yüksek de Avam Kamarası'ndaki toplantıda yer aldı. "Kamara şakası gibi" olan ekip, teröristbaşı için özgürlük çağrısı yaptı. Unite Sendikası yetkilisi Simon Dubbins, İngiltere Parlamentosu'na seslenip terörist başına özgürlük istediğini açıkladı. Ardından Öcalan ile Yüksek, İngiliz vekillere teröristbaşını anlattı. PKK'nın hain saldırılarını kınamayan İngiliz vekiller, Öcalan'a çalıştı. Toplantıya İrlanda Cumhuriyetçi Sinn Fein Partisi milletvekilleri Pat Dowerty, Paul Maskey, Framic Molloy ve Mickey Brady de yazılı mesaj yolladı.

DİYARBAKIRLI NATALIE
Hendekçilere destek veren Natalie Diyarbakır'da böyle yakalanmıştı.



İSTANBULLU NATALIE
Dünya işi gücü bıraktı, Doğu ve Güneydoğu'ya bakakaldı. Hendeklerin, barikatların arkasına gizlenen sözde gazeteciler PKK'lı teröristleri dünyaya "Kürt savaşçılar" olarak tanıttı. İşte bu karanlık lobiye Natalie Mc Garry de katılmıştı. "Öcalan'a Özgürlük" kampanyası başlatan Natalie, geçtiğimiz Şubat ayında Sur'da gözaltına alınmıştı. Sorgulanıp serbest bırakıldıktan sonra İstanbul'da ortaya çıkmıştı.