Nerde terör örgütü var John Bass orada!

Terör örgütlerine verdiği destekle ün kazanan ABD Ankara Büyükelçisi John Bass yine meydana çıktı. Kirli oyunları bozulan Bass şimdi de terör örgütünün gazetesi Zaman'a kayyum atanmasıyla ilgili açıklama yaptı.

Giriş Tarihi 05 Mart 2016, 00:00 Güncelleme 05 Mart 2016, 23:43
Nerde terör örgütü var John Bass orada!

İÇİNDEKİLER

PKK terör örgütünün yurt dışında anlaşıp Türkiye'ye yönelik kirli kampanyayı da Zaman gazetesi üzerinden yapmak için ittifak kuran FETÖ'nün gazetesine kayyum atandı. Dünya kamuoyunda yanlış algı oluşturmak için de 'özgür basına darbe' yaygarası koparıldı. FETÖ tetikçileri tarafından ABD ve Avrupa'da yürütülen kirli kampanyaya ABD Ankara Büyükelçisi John Bass da destek verdi. Terör örgütlerini kullanarak Türkiye'ye darbe vurmaya çalışan karanlık odakların planları bozulunca da birbiri ardına açıklamalar yaptı.

NERDE TERÖR ÖRGÜTÜ VAR BASS ORADA!
Türkiye'nin terör örgütü PKK'ya yönelik yaptığı operasyonları 'katliam' yapılıyor diyerek ihanet bildirisi yayımlayan akademisyenlere destek veren Bass, PYD'yi de terörist örgüt olarak görmediğini açıklamıştı. Bass'ın terör örgütü sevgisi yine bitmedi ve FETÖ'ye destek çıktı. Bass twitter hesabından, "Zaman gazetesinin haber yapım sürecine kayyum tarafından müdahale edildiğine dair haberlerden derin rahatsızlık duyuyorum. Devir işlemini protesto edenlere karşı biber gazı ve plastik mermi kullanıldığına dair haberleri de endişeyle izliyorum. Evet, hukuki sürece saygı duyulmalıdır - Ancak, özgür bir basın ve hukuka uygun yargılamanın önemine de saygı duyulmalıdır." diye yazdı.