Emre Uslu'dan küstah mesaj!

Fetullahçı Terör Örgütü mensubu Emre Uslu Twitter'da yine küstah ifadeler kullandı. Uslu Twitter'da, "Her şey biter yeni bir şey başlar bak bahar da geliyor" mesajıyla PKK ile işbirliği yaparak yeni bir kirli oyunun içerisinde olduklarını itiraf etti.

Giriş Tarihi 04 Mart 2016, 00:00 Güncelleme 04 Mart 2016, 19:34
Emre Uslu’dan küstah mesaj!

İÇİNDEKİLER

Terörist sevici Mirgün Cabas'ın CNN Türk'teki programına son verilmesine en çok FETÖ mensupları üzüldü. FETÖ'nün firari tetikçisi Emre Uslu Twitter'da Mirgün Cabas'a destek olmak adına yazdığı mesajda Türkiye'yi de tehdit etti.

"BAK BAHAR DA GELİYOR"
Mirgün Cabas'ın "Her Şey'in sonuna geldik diyordum, inanmıyordunuz... cnnturk'teki her şey programı bitti. canımız sağolsun" şeklinde attığı tweete Emre Uslu yanıt verdi. Uslu, "Canın sağ olsun hocam. Her şey biter yeni bir şey başlar bak bahar da geliyor" diye yazdı.



EMRE USLU'DAN DURAN KALKAN'A SELAM
Kandil'deki ininde fare gibi saklanan terör örgütü PKK'nın sözde yöneticilerinden Duran Kalkan da Mart ayını işaret ederek küstahça tehditte bulunmuştu. Kalkan, "Önümüzdeki Mart süreci büyük bir direniş sürecidir. 2016 baharı Kürt'ün baharı olacaktır" demişti. Emre Uslu'nun da Duran Kalkan'ın açıklamalarına destekleyen sözleri FETÖ ve PKK'nın kirli bir oyunun içinde olduğunu bir kez daha gösterdi...