Dünyayı ayağa kaldıranlar bakalım şimdi ne yapacak?

TÜGİK Genel Kurulu'nda konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Şafak ve Yeni Akit gazetelerine yapılan saldırıları şidetle kınayarak, "Devletin milletin yanında yer alanlar ve karşısında duranları belli ettiler" dedi.

Giriş Tarihi 11 Şubat 2016, 00:00 Güncelleme 11 Şubat 2016, 12:24
Dünyayı ayağa kaldıranlar bakalım şimdi ne yapacak?

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Şafak ve Yeni Akit gazetelerine yapılan saldırıları şidetle kınayarak, "Devletin milletin yanında yer alanlar ve karşısında duranları belli ettiler" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şöyle;

DÜNYAYI AYAĞA KALDIRANLAR BAKALIM ŞİMDİ NE YAPACAK!
TÜGİK'in yerli ve milli duruşunu takdirle karşılıyorum. Türkiye içerde ve dışarıda topyekün bir mücadele veriyor. Bu sabah İstanbul'da iki gazetemizi Yeni Şafak ve Yeni Akit'in binalarına silahlı saldırıda ve bulunuldu. Gazetelerimizin binalarında sadece maddi hasar meydana geldi. Saldırıları şiddetle kınıyor her iki gazete sahibi ve çalışanlarına geçmiş olsun dileklerinde bulunuyorum. Geçmişte bir gazete girişine yapılan saldırı için dünyayı ayağa kaldıranların bakalım bu olayda tepkisi ne olacak, göreceğiz. Yaşadığımız süreç milletin ve devletin yanında yer alanlarla karşısındakilerin kendilerini gösterdikleri bir filtre vazifesi görüyor. Bugün geçmişe doğru bakıp, kimilerini hayırla yadediyor kimilerini ademe mahkum ediyorsak yarın aynı değerlendirme bugünler için de yapılacaktır. İnanıyorum ki TÜGİK hayırla yadedilenler arasında yer alacaktır.