Hayattan BEZdi!

Emine Arslan'ın karnında unutulan bez, ameliyatla çıkarıldı. Talihsiz kadın, hatalı operasyonu yapan doktora ve hastaneye 505 bin liralık dava açtı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Şubat 2016 Güncelleme 09 Şubat 2016, 00:00
Hayattan BEZdi!

İÇİNDEKİLER

İSTANBUL'da 1 çocuk annesi Emine Arslan (34), geçen Eylül ayında 5 aylık hamileyken Pendik'teki özel bir hastaneye gitti. Dr. M.U., Arslan'a bebeğinin anne karnında öldüğünü ve yumurtalıklarında 2 ayrı kist olduğunu söyledi. Arslan ameliyat edildi. Doktor, bebeğin ve her 2 kistin de alındığını belirtti. Ancak genç kadın, kendisine verilen raporda tek bir kistten bahsedildiğini fark etti. Yataktan kalkamayacak duruma gelen Arslan, devlet hastanesine gittiğinde 22 santimlik kisti olduğunu öğrendi. Hasta üniversite hastanesine sevk edildi.

'SÜRÜNÜYORUM'
Kistinin büyüklüğünü gören doktorlar Arslan'ı ameliyata aldı. Doktorlar bu sırada Arslan'ın karnında 25 santim çapında başka bir kitleyle karşılaştı. Uzmanlar, ilk ameliyatta unutulan havlu büyüklüğündeki bezi hastanın karnından çıkarttı. Dr. M.U. ve hastane hakkında 505 bin liralık tazminat davası açan Emine Arslan, "Ölmüyorum ama sürünüyorum" dedi.