Bayık İngiliz!

Kraliçe'ye bağlı olan İngiliz yayın kuruluşu BBC, Kandil'e çıkıp terörist başı Cemil Bayık ile röportaj yaptı! Derik'te ise PKK'nın roket attığı evleri, tankların vurduğu şeklinde yalan haber yayınladı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Aralık 2015 Güncelleme 01 Aralık 2015, 01:22
Bayık İngiliz!

İÇİNDEKİLER

Üst akıl yine sahneye çıktı. Kraliçe Elizabeth'in emrinde olan İngiliz yayın kuruluşu BBC, kanlı terör örgütünün adeta propagandasını yaptı. BBC'nin muhabiri soluğu terör yuvası Kandil'de aldı. Kanlı terör örgütünün sözde liderlerinden Cemil Bayık ile röportaj yaptı. Haberde teröristbaşı "sivil toplum örgütü" lideriymiş gibi tanıtıldı. "KCK Eş Başkanı Cemil Bayık, Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi'ndeki Kandil Dağları'nda BBC Türkçe'nin sorularını yanıtladı" ifadesi kullanıldı!

HDP İLE ÖCALAN'I SATTI!
İyice köşeye sıkışan Bayık ise İngiliz yayın kuruluşuna kendini anlattı! "Silahlı güçlerin çekilmesine Öcalan ya da HDP'nin değil, örgütün kendisinin karar vereceğini" açıkladı. HDP'nin kendileri sayesinde barajı aştığını söyledi! İngiliz medyasının son durağı ise Mardin'in Derik ilçesiydi. Eli kanlı teröristler, hendek kazdı. Roketatarlarla evlere ve okullara saldırdı. Ancak BBC muhabiri olayla ilgili HDP Diyarbakır Milletvekili Çağlar Demirel'i kaynak aldı! Demirel'in "Tanklarla evlere bomba atılıyor" şeklindeki küstah açıklamalarını haber yaptı.

Kraliçe Elizabeth'e bağlı olan İngiliz medyası, her fırsatta kanlı terör örgütü ve işbirlikçilerine destek veriyor.