Halk TV'de AK Parti seçmenine hakaret

CHP'ye yakınlığıyla bilinen ve her fırsatta Cumhurbaşkanı Erdoğan ve hükümete hakaretlerin yapıldığı Halk TV'de bu kez AK Parti seçmenine ağır hakaretler edildi. Programa konuk olan ve Suriye istihbaratı El Muhaberat'ın ajanı olan ve Türkiye'de Esed lehine operasyonlar yapan Hüsnü Mahalli, AK Parti'ye oy verenlerin beyninin incelenmesi gerektiğini söyledi.

Giriş Tarihi 05 Kasım 2015, 00:00 Güncelleme 05 Kasım 2015, 16:44
Halk TV’de AK Parti seçmenine hakaret

İÇİNDEKİLER



Halk TV'de Ayşenur Arslan'ın sunduğu Maniki Dünya programına Hüsnü Mahalli konuk oldu.

AK PARTİ SEÇMENİNE HAKARET

1 Kasım genel seçim sonuçlarının değerlendirildiği programda, AK Parti'ye oy veren seçmene açık şekilde hakaret edildi.
Programın konuğu olan Suriye istihbaratı El Muhaberat'ın ajanı ve Türkiye'de Esed lehine operasyonlar yapan Hüsnü Mahalli, AK Parti'ye oy verenlerin beyninin incelenmesi gerektiğini söyledi. Mahalli, toplumu yalancı olmakla da suçladı.

'HAKAN FİDAN ÖLDÜRÜLDÜ' MANİPÜLASYONUNU YAYAN MAHALLİ CHP'NİN KANALINDA
CHP'ye yakın Halk TV'de AK Parti seçmenine hakaret eden Mahalli, daha önce de MİT müsteşarı Hakan Fidan'ın evinde kimliği belirsiz kişilerce öldürüldüğü manipülasyonunu yaymış, bu iddia MİT tarafından sert bir dille yalanlanmıştı. Sürekli kara propaganda yapmaya çalışan Hüsnü Mahalli'nin bu yalanında sonra AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar bir televizyon programına bağlanarak Mahalli'nin Suriye istihbaratı El Muhaberat'ın ajanı olduğunu söylemişti.

CHP YANLISI GAZETE DE YAZARLIK YAPIYOR
CHP milletvekili Durdu Özbolat'ın sahibi olduğu Yurt Gazetesi'nde de yazarlık yapan Hüsnü Mahalli'nin Türkiye'de Esed lehine operasyon yaptığı herkesçe biliniyor.