Kıvırma Ahmet Hakan suçüstü yakalandın

Dün gece CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın moderatörlüğünde yayınlanan Tarafsız Bölge programında açık açık terör propagandası yapıldı. Terör örgütünün kanallarını bile kıskandıran programın ardından kamuoyunda büyük tepki gelmesiyle Doğan medyası paniğe kapıldı.

Giriş Tarihi 15 Ekim 2015, 00:00 Güncelleme 15 Ekim 2015, 22:29
Kıvırma Ahmet Hakan suçüstü yakalandın

İÇİNDEKİLER

Aydın Doğan medyası terör örgütüne desteğini aleni şekilde yapmaya devam ediyor. Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programına konuk olan Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin "PKK, terör örgütü değildir" sözlerinin yankıları sürüyor.

TERÖR PROPAGANDASI YAPTIRAN AHMET HAKAN KIVIRMAYA BAŞLADI
CNN Türk'te açık açık yapılan terör propagandasının ardından Ahmet Hakan bugün kendini aklamak için çırpınıyor. Ama çırpındıkça batıyor. Ahmet Hakan, canlı yayında milyonların gözü önünde açık açık yaptırdığı terör propagandasını nasıl aklarım derdine düştü. Yine aynı taktiği izledi. 'Ben de PKK terör örgütüdür' dedim 'Terör propagandası yaptırmadım' ifadelerini kullandı, yani kıvırdı. Daha sonra sağa sola saldırmaya başladı. Peki programda ne oldu?

Aydın Doğan'ın tetikçisi Ahmet Hakan moderatörlüğünü yaptığı programda terör örgütü PKK'yı öven açıklamalar yapan Tahir Elçi'yi sadece seyretti. Elçi'nin skandal sözlerinin ardından MHP'li vekil Uygar Aktan tepki gösterdi. Daha sonra programdaki diğer konuklar Elçi'nin o sözlerine sert şekilde tepki gösterirken Ahmet Hakan terör propagandası yapan Elçi'ye tek kelime söylemedi. Maksatlı şekilde araya girmeyen Ahmet Hakan yaklaşık 10-15 dakika PKK övgüsü yaptırdı. Daha sonra alevlenen tartışmanın ardından hedefine ulaşan Ahmet Hakan araya girerek 'Bu Tahir Elçi'nin görüşüdür" dedi...

AK PARTİ LEHİNE YAPILAN AÇIKLAMALARA ANINDA MÜDAHALE EDİYORDU
Aydın Doğan'ın kanalı CNN Türk'te yapılan terör propagandasının ardından Ahmet Hakan canlı yayındaki rezaleti temizlemeye çalışırken yine yerin dibine battı. Dün gece açık açık terör propagandası yaptırdı bugün de ben terör propagandası yaptırmadım diyerek kamuoyu onunde kıvırmaya başladı. CNN Türk'te AK Parti lehine yapılan açıklamalara tahammül dahi edemeyen Aydın Doğan'ın sunucuları, AK Parti lehine yapılan açıklamalar yapan yorumcuları anında susturuyor ya da gazeteciliği bırakıp militan gibi karşı saldırıya geçiyor. Fakat HDP ve PKK övgüleri yapan yorumcuları saatlerce konuşturuyor...