Karanlık şüphe

Şarampole yuvarlanmış aracında ölü bulunan Hunca'nın ölümüyle ilgili ön otopsi tamamlandı. Darp izine rastlanmadı. Aracın fren sistemlerine müdahale edilip edilmediği ise araştırılıyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ekim 2015 Güncelleme 10 Ekim 2015, 00:00
Karanlık şüphe

İÇİNDEKİLER

Hunca Kozmetik'in Adnan Hunca'nın eşi Selma Hunca (75) geçtiğimiz Salı sırra kadem bastı, önceki gün ise Belgrad Ormanları'nda kaza yapan aracının içinde ölü olarak bulundu. Adli Tıp tarafından yapılan ön inceleme raporu ise tamamlandı. Hunca'nın vücudunda herhangi bir kurşun, bıçak ya da darp izine rastlanmadı. Kesin ölüm sebebinin ise alınan örneklerin incelenmesinin ardından belli olacağı açıklandı. Hunca'nın kaza yaptığı otomobil de incelendi. Otomobile başka bir araç tarafından çarpılma ihtimalinin olmadığı, aracın üzerinde başka bir otomobile ait herhangi bir boya ya da vurma izine rastlanılmadığı kaydedildi.

SAĞ ŞERİTTEN SOLA GEÇTİ !
Kaza yapan aracın fren ve direksiyon gibi önemli sistemlerine herhangi bir müdahale yapılıp yapılmadığının araştırıldığı belirtildi. Hunca'nın yaptığı kaza ile ilgili detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Olay günü Hunca 2 ayrı pet-shop şirketi tarafından arandı. 2 şirket yetkilisinin ifadesi alındı. Olay yerinde yapılan incelemede ise sağ şeritten giden Hunca'nın sol şeritteki şarampole yuvarlandığı ortaya çıktı.

Emir SOMER