Aydın Baba türbesi

1 ay önce saldırıya uğrayan Hürriyet Gazetesi'nin kırılan cam kapısı yenilenmedi. Kapı ziyaretçilere açıldı! Sosyal medyadan tepki yağdı: Cam baba türbesi mübarek...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ekim 2015 Güncelleme 10 Ekim 2015, 02:18
Aydın Baba türbesi

İÇİNDEKİLER

Hürriyet Gazetesi'nin Bağcılar'daki binası geçtiğimiz ay saldırıya uğradı. Saldırganlar gazete binasının cam kapısını kırdı. Başta TAKVİM olmak üzere bu çirkin saldırıya toplumun her kesiminden tepki yağdı. Ancak aradan 1 ay geçmesine rağmen Hürriyet kırık camını taktırmadı. Kırık cam üzerinden algı operasyonu yaptı.

TAZİYELERİNİ SUNDU
Türkiye'de kaos beklentisi içinde olanlar ise kırık camı görmek için adeta birbirleriyle yarıştı. Ziyaretçiler arasında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve HDP lideri Selahattin Demirtaş da yer aldı. Önce Kılıçdaroğlu kapıyı ziyaret edip inceledi. Yöneticilere taziyelerini sundu. Önceki gün de Demirtaş, kapıya üzüntülerini iletmek için binaya gitti. CHP ve HDP'nin liderlerinin Hürriyet'in kırılan camına adeta türbe muamelesi yapması espri konusu oldu. Aradan 1 ay geçmesine rağmen camın değiştirilmemesi sanal alemde şöyle yorumlandı:


CHP lideri Kılıçdaroğlu da, cama elini sürmeden geçemedi.

GELEN GİDEN YÜZ SÜRÜYOR
Biri çaput bağlasa adaklık olup çıkacak, adını da cambaba türbesi koysunlar :)
Korkudan Hürriyet'in önünden CAMCI da geçmiyor demek ki.
Aydın Doğan IBAN 'ını yazsın da aramızda para toplayıp şu camı taktıralım. Türbe gibi gelen giden belli değil...
Hükümete çağrımdır, orayı türbe yapıp kamuoyuna açmalıdır. Belki bir iki kişi yanlışlıkla mum yakar, dua eder :)
Yazzııık Aydın Doğan'ın cam taktıracak parası mı kalmamış... Bakın camımızı kırdılar taktıracak paramız yok kış geldi üşüyoruz mu diyorlar! Cuma Ayosofya'ya mendil açın. Üç-beş birşeyler çıkar, naylon falan takarsınız...:)
Selo can almakta usta, öyle basit camlarla oyalamayın adamı.
Ağlama duvarına döndü Hürriyet; gelen yüz sürüyor giden yüz sürüyor.
Selo sizinkilerin kırıp yaktığı bankamatik ve devlet mallarını da böyle ziyaret ettin di mi? Kırılan cama çelenk koyun bari...
Yazık valla çok yazık... Sevim koş cama bakmaya geldiler...
Camın daha kırkı çıkmadı be! Hele bir çıksın, sizi mi kıracaklar, takılır elbet...
Nasıl Selo iyi iş çıkarmışlar mı? Sen tecrübelisin anlarsın bu işlerden...



ZİYARETE BEKLERİM
Hürriyet'in kırılan cam kapısını adeta tavaf eden Selahattin Demirtaş ve Kemal Kılıçdaroğlu'na evinin kapısı PKK tarafından bombalanan Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe'den davet geldi. Güntepe, Twitter'dan iki lideri ziyarete beklediğini söyledi.