Ormanın sırrı

Kozmetik devi Adnan Hunca'nın 3 gün önce ortadan kaybolan 75 yaşındaki eşi Selma Hunca, Belgrad Ormanları'nda kaza yapmış otomobilinin içinde ölü bulundu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Ekim 2015 Güncelleme 09 Ekim 2015, 00:00
Ormanın sırrı

İÇİNDEKİLER

Hunca Kozmetik'in kurucusu Adnan Hunca'nın 75 yaşındaki eşi Selma Hunca, 4 gün önce 2004 model siyah renkli otomobiliyle esrarengiz bir şekilde ortadan kayboldu. Polis, Selma Hunca'nın izini güvenlik kameralarında aradı. Evinden çıktıktan sonra kameralar aracılığı ile takip edilen Selma Hunca'nın otomobilinin son olarak aynı gün Bahçeköy'de Belgrad Ormanları girişinden saat 14.40'da geçtiği tespit edildi. Ancak görüntüsünün açısı nedeni ile bu geçiş sırasında aracın içinde bir başkasının bulunup bulunmadığı tespit edilemedi.

TELEFONUN SİNYALİYLE
Yapılan incelemede aracın Belgrad Ormanları'ndan çıkış görüntüsü bulunamadı. Öte yandan Selma Hunca'nın telefonunun halen aynı bölgeden sinyal verdiği ve açık olduğu belirlendi. Telefonun halen aranabildiği belirtildi. Polis bölgenin iki gündür yağmurlu olması nedeniyle telefonun halen aracın içinde olduğu ihtimalini değerlendirdi.

OTOMOBİLİNİN İÇİNDE
Öte yandan telefonun akıllı telefon olmadığı bu nedenle şarjının uzun süre gidebileceği bunun da aramalara olumlu bir katkı sağlayacağı belirtildi. Aramalar Belgrad Ormanlarında yoğunlaştırıldı. Polis helikopterinin havadan destek verdiği aramalara AFAD ve AKUT ekipleri de katıldı. Telefonun sinyal verdiği baz istasyonu çevresindeki tüm alan karış karış arandı. Selma Hunca, Belgrad Ormanları'nda kaza yapan otomobilinin içinde ölü olarak bulundu.