Vatan koruyucusu

Batman'da teröristler tarafından 18 yakını öldürülen geçici köy korucusu Resul Gülşen, hainlere isyan etti: "Gerekirse 180 şehit daha veririm. Ama bu bayrak dalgalanmaya devam edecek!"

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Ekim 2015 Güncelleme 07 Ekim 2015, 01:14
Vatan koruyucusu

İÇİNDEKİLER

Batman'ın Kozluk İlçesi'ne bağlı Geçit Altı Köyü'nde 25 yıldır geçici köy koruculuğu yapan gazi Resul Gülşen, son dönemde saldırılarını arttıran PKK'ya tepki gösterdi. Teröristler tarafından 18 akrabası öldürülen Gülşen, "18 şehit verdim, gerekirse 180 şehit daha veririm. Ama bu bayrak dalgalanmaya devam edecek" dedi.

'HİÇBİR ZAMAN YILMAYIZ'
Teröristlerle girdiği çatışmada gazi olan Gülşen, şunları söyledi: "PKK terör örgütü halen kalleşçe, asker, polis ve korucularımızı öldürüyor. Türkiye Cumhuriyeti hiçbir zaman yılmayacak. Biz Türkiye Cumhuriyeti'yiz, hiçbir zaman yılmayız. Hiçbir zaman PKK'ya taviz vermeyiz. Türkiye Cumhuriyeti her zaman güçlü bir devlettir. 1992'lerden bu yana toplam 40 binin üzerinde şehit verdik. Gerekirse bu vatan için, bu bayrak için, bu millet için, bu devlet için 150 bin şehit daha veririz. Yine de bunlara taviz vermeyiz. Bunlardan hiçbir zaman korkumuz olmadı ve olmayacak. Bu böyle bilinsin..."

25 senedir PKK ile mücadele eden Gülşen, "Kanımın son damlasına kadar Türkiye Cumhuriyeti'nin yanında olacağım. Bu ayak bu gövdeyi taşıyabildiği sürece, bu kalp çalıştığı sürece devletimin yanından ayrılmayacağım" dedi.