İyilik yaptı denize attı!

Sunay Çelik, yolda gördüğü yaralıya refakat etmek için ambulansa bindi. Arabasının anahtarını ise tanımadığı bir kişiye verip 'Beni hastaneye kadar takip et' dedi. Daha sonra otomobilinin çalındığını iddia etti. Polis aracını bir derede bulunca şok geçirdi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Eylül 2015 Güncelleme 04 Eylül 2015, 01:30
İyilik yaptı denize attı!

İÇİNDEKİLER

Bursa'da "İyilik yap denize at, balık bilmezse halik bilir" deyimi gerçekleşti! Tekstil ticaretiyle uğraşan Sunay Çelik, iyilik yapmak isterken otomobilini kaybetti. Çelik, 1 Eylül'de otomobiliyle evine doğru giderken, yolda yatan bir yaralıyı fark etti. Hemen aracından inip, alkollü olduğu için kendisini hastaneye götürmek isteyen sağlık görevlilerine direnen adamı, tedaviye ikna etti. Çelik, "Yanımdan ayrılma" diye ısrar eden yaralıya refakatçi olarak ambulansa bindi. Hayırsever adam, bu sırada yola bıraktığı otomobilinin anahtarını da olayı izleyen tanımadığı birine vererek, "Ambulansın arkasından gelin. Arabamı hastanede alırım" dedi. Çelik, Çekirge Devlet Hastanesi'ne giden ambulanstan indiğinde, peşinden gelmesi gereken aracını göremedi. Bunun üzerine taksi ile arabasını bıraktığı yere gitti.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Çelik, arabasını olay yerinde göremeyince, kendisini takip etmesi için anahtarını verdiği kişi tarafından aracının çalındığını iddia etti. Durumu hemen polise haber verdi. Ekipler, kayıp otomobili bulmak için harekete geçti. Çelik'in aracı ise Dobruca Deresi'nde suya gömülü olarak bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.