Ahlaksız yazıdan sonra kaçtı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ahlaksızca saldıran Aydın Doğan'ın paralı yazarı Ertuğrul Özkök, tepkiler üzerine yaptığının büyük alçaklık olduğunu farketti ve 04.09.2015 tarihli gazetede yayımlanması gereken köşe yazısını bir gün önceden Hürriyet'in internet sitesinde yayınlayarak uzun bir izne ayrılacağını belirtti.

Giriş Tarihi 03 Eylül 2015, 00:00 Güncelleme 04 Eylül 2015, 03:11
Ahlaksız yazıdan sonra kaçtı

İÇİNDEKİLER

Cansız bedenleri Bodrum sahillerine vuran Suriyeli çocuklar üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sorumlu tutup, Erdoğan'a "katil" diyerek büyük bir terbiyesizliğe imza atan Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök yoğun tepkiyle karşılaşınca çark etti.

YARINKİ YAZISINI BUGÜNDEN YAYINLAYIP UZUN BİR TATİLE ÇIKTI
Yazdığı yazının terbiyesizlik olduğunu geç de olsa farkeden Özkök, o sözleri Erdoğan için söylemediğini belirten yeni bir yazı yazdı, uzun bir tatile çıktığını söyledi. Özkök 04.09.2015 tarihli gazetede yayınlaması gereken köşe yazısını bir gün önceden Hürriyet.com.tr'de yayınlandı.

Ertuğrul Özkök, yarınki yazısında "cumhurbaşkanına katil diyecek kadar kendimden geçmedim" cümlesiyle geri adım attı ancak söz konusu çirkin yazıda "Gevşet biraz Rabia selamıyla takallüs etmiş parmaklarını... Kara siyasetinin sıktığı yumruğunu aç, o eller duaya kalksın biraz... Bak arkadaş bu çocuğun katili sensin" şeklindeki ifadeler hedefin Cumhurbaşkanı Erdoğan olduğunu açıkça gösteriyordu.

Hürriyet yazarına soruşturmaHürriyet yazarına soruşturma