Koç gibi formül

Kilolarından şikayetçi olan Mustafa Koç, tüp mide ameliyatı oldu. 4 ayda tam 40 kilo verdi. Mucize formülü şöyle anlattı: "Havuç , ıspanak, kereviz, zencefil, maydanoz, karalahana, roka."

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Eylül 2015 Güncelleme 02 Eylül 2015, 00:43
Koç gibi formül

İÇİNDEKİLER

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç (55), fazla kilolarından dert yandı. Ancak bir türlü zayıflayamadı. Eşi gibi fazla kilolarından şikayetçi olan Caroline Hanım ise yurt dışından ithal ettiği yaşam koçu sayesinde 15 kilo vermeyi başardı. Yıllardır çok kilolu olan ve 140 kiloya yaklaşan Mustafa Koç, kilo veren eşinden ilham aldı. 5 ay önce bıçak altına yattı. Midesini küçülten işadamı, ameliyattan sonra değişime yelken açtı. 4 ayda tam 40 kilo verdi. İlk iş olarak sosyal paylaşım sitesi Instagram'da kendi ve ailesi adına bir hesap açtı.



'YAĞ YAKICI BESİNLER'
Koç, paylaştığı fotoğraflarla herkesi şaşırttı. Kızı Esra'nın mezuniyet töreninde çekildiği fotoğraflarını paylaşan işadamını görenler gözlerine inanamadı. Takipçileri ise eski halinden eser kalmayan Koç'u tanımakta zorlandı. Ünlü işadamının bu denli etkili zayıflamasında en büyük faydayı ise doğal besinleri tüketmekten aldığı ortaya çıktı. Mustafa Koç, zayıflamasını sağlayan mucize iksirin tarifini de paylaştı. Her gün düzenli olarak havuç, ıspanak, kereviz, zencefil, maydanoz, karalahana ve rokayı mikserden geçirip suyunu sıkıp aralıklarla içtiğini söyledi. Koç, kilo verimini sağlayan karışımı hakkında ise "Tadı çok güzel sayılmaz. Ancak, gerek besin değerleri gerekse yağ yakıcı özelliği olan bu besinler hem vücudumu rahatlattı hem de kilolarımdan sağlıklı bir yöntemle beni kurtardı" dedi.



MUCİZE KARIŞIM
Mustafa Koç, havuç, ıspanak, kereviz, zencefil, maydanoz, karalahana ve roka olmak üzere 7 farklı besinden elde ettiği içeceğin favorileri arasında olduğunu söyledi. Her biri etkin yağ yakıcı ve antioksidan olan karışımı gittiği her yerde de aksatmadan içtiğini ifade etti.