Mutlu son

Aileleri izin vermediği için evlenemeyen aşıklar, 35 yıl sonra tekrar bir araya geldi Nikah masasına oturan çift, mutluluğa yelken açtı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ağustos 2015 Güncelleme 30 Ağustos 2015, 00:03
Mutlu son

İÇİNDEKİLER

Antalya'da esnaflık yapan Kemal Ural (54), 20 yaşında çalışmak için Almanya'nın Hamburg şehrine gitti. Ural, burada Nuriye Taştan (50) ile tanıştı. İki gencin arkadaşlığı kısa süre sonra aşka dönüştü. Evlenmeye karar veren ikiliye, Taştan'ın ailesi engel oldu. Taştan, daha sonra başka birisi ile zorla evlendirildi. Ural'da bir süre sonra Türkiye'ye dönerek başka bir kadınla hayatını birleştirdi. Aşıkların yolu yıllar sonra eşlerinden ayrılmalarıyla tekrar kesişti.

FACEBOOK'TAN EKLEDİ!
Kemal Ural, 35 yıllık aşkını Facebook'ta bulup arkadaşlık isteği gönderdi. İkili bir görüştükten sonra Antalya'da buluştu. Birbirlerini hala sevdiklerini anlayan 2 çocuk babası Ural ile 4 çocuk annesi Taştan, çocuklarından onay aldıktan sonra nikah masasına oturdu. Taştan, nikah memurunun "Kemal Ural ile evlenmek istiyor musunuz?" sorusuna "Oğluma sormam lazım" esprisiyle karşılık verdi. Kemal Ural ise aynı soruya, "Tabi ki evet" dedi. İkili böylece 35 yıllık hayallerini gerçekleştirmiş oldu.

'İLK GÖZAĞRIM'
Nuriye Taştan, "35 yıl sonra ilk aşkımla Facebook üzerinden tekrar birleştik. Konuşmaya başladık. Eski anılarımızı anlattık. Daha önce yaşadıklarımız aklımıza geldi. Aramızda yine bir sevgi bağı oluştu. Çocuklarımızın onayı ile evlenmeye karar verdik" dedi.

'BU KEZ VERİN'
Kemal Ural, "Durumu çocuklarımıza anlattık. Onların onayını aldık. Daha sonra gidip babasından istedim. '35 yıl önce vermemiştiniz bu sefer verin' dedim. O zaman vermeyen baba bu kez verdi ve yarım kalan hikayemizi mutlu sonla bitirdik" dedi.