TÜRK ÇAYINI MERAK ETTİ
Genelde gittiği yerlerde yemek yedikten sonra hemen kalkan ve maksimum 15 dakika vakit geçiren Şeyh Maktum, burada tam 1.5 saat kaldı. Etlerin hazırlanışı ve pişirilişini büyük bir zevkle izleyen Maktum, işin inceliklerini de öğrenmeye çalıştı. Mönüde yer alan bütün çeşitlerden tadan Şeyh Maktum için masada ayrıca bir tepsi baklava hazır bekletildi. Yemek sonrasında birkaç dilim baklava yiyen ve özel çaydan içen Dubai Şeyhi, işletme sahibi Gökçe ile koyu bir sohbete de girdi. Alınan bilgiye göre, Şeyh Maktum, hiçbir yerde tatlı yiyip çay içmediğini Gökçe'ye iletti. Türk çayını ve baklavayı da çok beğendiğini söyledi. Türkler'in bir günde ne kadar çay içtiğini merak eden Şeyh 'Ortalama 3 ile 10 bardak arasında' cevabını alınca gülümsedi. Koyu sohbetin ardından tekrar görüşmek üzere vedalaştı.
ŞEYH'İN MÖNÜSÜ
Başlangıçlar
Steak Tartar (1 porsiyon) Dana Carpacio (150gr) Dana Füme (1 porsiyon) Füme Rib Eye ;
Salatalar
Roka Salatası Tulum Peynir Salatası Bahçe Salatası Çoban Salatası
Etler
Dana Kaburga Dana Antirikot Porterhouse
Dana Sırtı