Kılıçdaroğlu: Vallahi bıktım

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Meclis Başkanlığı seçimi konusundakı dedikodulardan bıktığını söyledi.

Giriş Tarihi 07 Temmuz 2015, 00:00 Güncelleme 07 Temmuz 2015, 16:26
Kılıçdaroğlu: Vallahi bıktım

İÇİNDEKİLER

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Sayın Cumhurbaşkanı'nın bir an önce görevlendirmeyi yapması lazım. Türkiye'nin uzun süre geçici hükümetle yönetilmesi doğru değil. Eğer bir koalisyon kurulamazsa, hızla seçime gidilir, gereği yapılır dedi. Kılıçdaroğlu, Meclis Başkanlığı seçimine ilişkin ise, "Meclis Başkanı seçilmiştir. Meşruiyeti tartışılıyor mu? Hayır. Mesele bitmiştir. Vallahi bıktım, dedikodudan bıktım" diye konuştu.

Kılıçdaoroğlu, CHP Grup Toplantı Salonu'nda taşeron işçileri kabul etti. Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra CHP Grup Başkanvekili Levent Gök ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu da görüşmede hazır bulundu. Kılıçdaroğlu, kabulde gazetecilerin sorularını cevapladı.

"DEDİKODUDAN BIKTIM"

Kılıçdaroğlu, Meclis Başkanlığı seçimi ile ilgili olarak, Meclis Başkanlığı seçimini geride bırakmak gerektiğini söyleyerek, "Eski hastalıklardan bizim siyasetin kurtulması lazım. Meclis Başkanı seçilmiştir. Bitmiştir. Ben de aradım. Meclis Başkanı'nı kutladım. Meşruiyeti tartışılıyor mu? Hayır. Mesele bitmiştir. Gerisini millete bırakmak lazım. Vallahi bıktım, dedikodudan bıktım ifadelerini kullandı.