Siyonist medyadan Türkiye'ye karşı topyekün savaş

7 Haziran seçimi öncesinde Türkiye üzerinde oyunlar kurmak isteyen karanlık güçler el birliğiyle operasyona devam ediyor... Hesapta dünya markası BBC ve koskoca New York Times Sözcü gibi alçak bir dil ve müptezel bir üslupla Türkiye'ye karşı saldırmaya başladı...

Giriş Tarihi 05 Haziran 2015, 00:00 Güncelleme 06 Haziran 2015, 04:12
Siyonist medyadan Türkiye’ye karşı topyekün savaş

İÇİNDEKİLER

Türkiye üzerinde oyunlar kurmak isteyen küresel güçler AK Parti'yi sandıkta deviremeyeceklerini anlayınca oturdukları malikanelerinden Türkiye'de siyaset dizaynına başladı. Her türlü yalan ve iftirayla başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere AK Parti'ye saldıran Yahudi medyası ve Türkiye'deki işbirlikçileri seçim öncesi vargüçleriyle saldırıyor.

BBC VE NYT, SÖZCÜ GİBİ ALÇAK BİR DİLLE SALDIRMAYA BAŞLADI

Hesapta dünya markası BBC, koskoca New York Times Sözcü gibi alçak bir dil, müptezel bir üslupla Türkiye'ye saldırmaya başladı. Paralel medya ve Doğan medyası iftira ve yalan haberleriyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yıpratamayınca şimdi de devreye yurt dışındaki sahipleri girdi. BBC ve New York Times, Kılıçdaroğlu'nun 'altın klozet' iftirasını yalan olduğunu bile bile algı oluşturmak için dünya kamuoyuna servis etti. New York Times ve BBC'nin Twitter hesaplarından yapılan skandal paylaşımlarla Cumhurbaşkanı Erdoğan hedef yapıldı.

Bir asırdan fazla zamandır siyonist bir aileye ait olan New York Times'ın Twitter hesabından "Hangi liderin Beyaz Saray'ın 30 katı büyüklüğünde, 1150 odalı sarayı var?" paylaşımında bulunuldu.

BBC ise bir yalanı Twitter paylaşımı yaparak "Hangi ülkenin lideri altın klozete sahip olmakla suçlandı?" diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a saldırıldı.