"Millet sana boşuna çarkçı Kemal demiyor"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bingöl'de muhalefet partilerine yüklendi. Adnan Menderes'e atılan çirkin iftiraları hatırlatırken ''Menderes'i köpek, bebek iftirasıyla mahkeme karşısına çıkarmışlardı. Şimdi altın klozet kapağı yalanıyla bize yapıyorlar'' dedi.

Giriş Tarihi 03 Haziran 2015, 00:00 Güncelleme 03 Haziran 2015, 16:15
Millet sana boşuna çarkçı Kemal demiyor

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bingöl'de vatandaşlarla bir araya geldi. Yaptığı konuşmada HDP'ye tepki gösteren Erdoğan: "Hakkari'ye havaalanı yapıyoruz. Terör örgütünün siyasi partisi diyor ki "Neden yapıyorsunuz? Bundan zenginler faydalanıyor. Eline gözüne dursun. Benim milletim her şeyin farkında." dedi.

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:
1982 anayasa referandumunda en yüksek hayır oyu veren Bingöl tarih yazmıştır. 2010 referandumunda da en yüksek evet oyunu vererek bir kez daha tarih yazmıştı.


"MİLLET SANA BOŞUNA ÇARKÇI KEMAL DEMİYOR"
Bu millletin hafızası millete karşı hiçbir zulmü unutmaz. Sultanahmet Camii'nde Allah u Ekber, Allah u Ekber derken herkes hıçkıra hıçkıra ağlıyordu. Ezan-ı Muhammedi'yle yeniden kavuşmak milletimizi bu kdar mesut etmişti.

Bursa'da ikindi ezanında 7 defa ezan okundu. Menderes bu yaptıklarını canıyla ödedi. Dün Menderes'i köpek, bebek iftirasıyla mahkeme karşısına çıkarmışlardı. Şimdi altın klozet kapağı yalanıyla bize yapıyorlar. Hemen cevabımızı verdik. Sonra hemen çark etti. Millet sana boşuna çarkçı Kemal demiyor. Bu millete yutturamazsınız. Yine millete rezil oldular.

"PENSİLVANYA VE HDP BİRLİKTE"
Yarabbi şükür diyerek yoluna devam ediyor. Ana muhalefetin genel başkanı çıkmış paralel örgütün gazetesine şunu diyor "Tek parti dönemi bundan daha iyiydi" Bunlar daha düne kadar birbirlerine neler söylüyordu.
Bu paralel örgüt her zaman darbecilerin yanında yer aldı. o Pensilvanya'daki zat ne dedi: Başörtüsü fürüattır. İnziva için Amerika'ya gitti. "Taksim bizim kabemiz" diyenin bunlardan ne farkı var.
İnziva için Amerika'ya gidenle Taksim'i Kabe olarak görenleri nerede buluşturuyorsun Yarabbi? Bunların aslı bozuk.

"KÜRT'Ü KÜRT'E ÖLDÜRDÜLER"
Bunlar varlıklarını, darbecilere borçlu. Terör örgütünün partisinin başındaki zat ne dedi: Dökülün sokağa. 50 kişi öldü mü? Bunlar Kürt'ü Kürt'e öldürdü.
Çıkmış sözde 200 aydın bunlar karanlık. Bu partiye destek veriyor. Diyanet Kürtçe Kur'an-ı Kerim meali bastırdı. Diyor ki 1 tane bastırdı. Yalanı ortaya çıktı.
Bunlar nasıl ben Müslümanım diyor? İmam - Hatipleri, Diyanet'i, Din dersinin kaldıracağım diyor.

"ELİNİZE GÖZÜNÜZE DURSUN"
Savımızı şehit eden teröristler bunları destekliyor. Paralel örgüt, darbeci Doğan medyası, eşcinseller, ermeni lobisi hepsi bunları destekliyor.
Diyarabakır'da çocukları dağa kaçırılan anneleri arazözle su sıkarak kaçırdılar. Hani siz kadına saygılıydınız?
Hakkari'ye havaalanı yapıyoruz. Terör örgütünün siyasi partisi diyor ki "Neden yapıyorsunuz? Bundan zenginler faydalanıyorlar." Eline gözüne dursun. Benim milletim her şeyin farkında.