Paralele 'vekil'ler

Cemaati seçim paniği sardı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek ise şok bir açıklama yaptı: MHP'den 11, CHP'den 5 vekil adayı Paralel Yapı üyesi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Mayıs 2015 Güncelleme 28 Mayıs 2015, 01:25
Paralele ’vekil’ler

İÇİNDEKİLER

Seçimlere sayılı günler kaldı. Fethullah Gülen ve paralel örgütü, sandık oyunları için şimdiden düğmeye bastı. Paralel Yapı ve muhalefet partileri, dirsek teması yaptı. İşte Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek cemaatin seçim planlarıyla ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. Önceki akşam bir televizyon programına katılan Gökçek, MHP'den 11, CHP'den 5 milletvekili adayının Paralel Yapı'ya mensup olduğunu ileri sürdü.

AVCI DA SÖYLEDİ
Ancak Gökçek söz konusu milletvekili adaylarının isimleriyle ilgili bir açıklama yapmak istemediğini söyledi. Başkan Gökçek'in bu açıklaması Paralel Yapı ile muhalefet arasındaki işbirliğini bir kez daha gözler önüne serdi. Bu arada Paralel kumpasın kurbanlarından olan eski emniyetçi Hanefi Avcı, Gülen Hareketi'nin 7 Haziran seçimlerinde kime oy vereceğini açıkladı. Avcı, şunları söyledi: "Cemaat büyük illerde bağımsız adayları için oy kullanacaktır. Diğer illerde ise kullanacakları oyun AK Parti'ye ne kadar zarar verebileceğini hesap ederek en optimum tercihi yapacakları kanaatindeyim. Cemaat yeri gelirse HDP'ye, yeri gelirse bulunduğu ilin durumuna göre analiz edip diğer muhalefet partilerine oy verecek..."