Mutluluk ışığı

Şarkı yarışmasına katıldığı için başından kurşunlanan Mutlu Kaya'dan iyi haber geldi. Kendisini yoğun bakımda ziyaret eden İzzet Yıldızhan'ın sorularına, gözlerini kırparak cevap verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Mayıs 2015 Güncelleme 24 Mayıs 2015, 01:36
Mutluluk ışığı

İÇİNDEKİLER

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde eski erkek arkadaşının silahlı saldırısı sonucu ağır yaralanan Mutlu Kaya'dan iyi haber geldi. Uyutulduktan 4 gün sonra uyandırma işlemi başlatılan Kaya'ya sevdiği şarkılar dinletildi. Kaya'yı dün hemşerisi İzzet Yıldızhan ziyaret etti. Yıldızhan, yoğum bakım servisinde elini tuttuğu Kaya'nın, kendisine tepki verdiğini ve gözlerini açmaya çalıştığını söyledi.

GÖZLERLE CEVAP

Yıldızhan, "Elini tuttum, ona 'Ben İzzet Yıldızhan'ım Mutlu'cum seni ziyarete geldim' dedim. O sırada arkadaşlar da gördü, gözlerini açıp kapamaya başladı. Buna çok şaşırdım. Sonra konuşmayı sürdürdüm 'Sen iyileş, birlikte televizyon programı yapacağım' dedim. O sırada gözlerini kıpır kıpır açıp kapamaya başladı. İlk kez bu kadar büyük tepki verdiğini söylediler" dedi. Yıldızhan, daha sonra Kaya'nın ailesine "geçmiş olsun" dileğini iletti. Baba Mehmet Kaya da kızına iki gündür söylediği şarkıların dinletildiğini, gözlerini kırpmaya başlaması nedeniyle umut ışığı doğduğunu belirtti.