Savaş kızıştı

Acun Ilıcalı ile Ciner Medya arasındaki savaş yeni bir boyut kazandı... Ilıcalı'nın 'konsey' tepkisinden sonra, Turgay Ciner'in gazetesi Habertürk, 'Şeyma Subaşı'nı manşete taşıdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Nisan 2015 Güncelleme 01 Nisan 2015, 00:33
Savaş kızıştı

İÇİNDEKİLER

Televizyondaki başarısıyla kanal sahibi olan Acun Ilıcalı ile Turgay Ciner'in Habertürk'ü arasındaki söz düellosu dün de sürdü. Ilıcalı, Survivor'ın ada konseyinde Ciner Grubu'na isyan etmişti. Ünlü televizyoncu "Habertürk, Bu Tarz Benim yarışması TV8'e transfer olduktan sonra hakkımızda karalama kampanyası başlattı. Ayıptır, çirkindir, suçtur" ifadelerini kullandı. Habertürk de, Ilıcalı'ya ağır bir cevap verdi. 'Çakma kabadayı' diyerek Acun Ilıcalı'ya yüklenen Habertürk belden aşağı vurdu ve şu ifadeleri kullandı: Ilıcalı önceki akşam Survivor yarışmasında, başka biriyle evliyken Şeyma Subaşı'yla nikahsız çocuk sahibi olduğu haberini yapan Habertürk'ü aklınca tehdit etmeye kalktı.

TEKZİP YAYINLATTI
Acun bey şunu bilsin ki biz böyle boş tehditlere pabuç bırakmayız. Vay vay Vay Acun Ilıcalı yürek yemiş.
Habertürk'ü diline dolayan Ilıcalı, bizi sözde "asılsız" haber yapmakla "karalama kampanyası" yürütmekle suçladı. Acun Ilıcalı'nın ise Ciner Medya'ya nasıl bir cevap vereceği büyük merak konusu. Ilıcalı, daha önce Habertürk'te kendisi hakkında çıkan birçok haber için mahkemeye başvurmuş ve tekzip yayınlatmayı başarmıştı.