Kılıçdaroğlu en büyük hayalini açıkladı

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "En büyük hayalim Başbakan olmak. Başbakan olursam özel hayatımda, yaşamımda elde ettiğim başarıları toplumsal olarak da Türkiye'ye yaşatmak istiyorum" dedi.

Giriş Tarihi 30 Mart 2015, 00:00 Güncelleme 30 Mart 2015, 18:07
Kılıçdaroğlu en büyük hayalini açıkladı

İÇİNDEKİLER

CHP Basın Birimi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Fox Tv Haber'de gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

"Bugün itibariyle hayaliniz nedir?" sorusuna, Kılıçdaroğlu, "En büyük hayalim Başbakan olmak. Başbakan olursam özel hayatımda, yaşamımda elde ettiğim başarıları toplumsal olarak da Türkiye'ye yaşatmak istiyorum" yanıtını verdi.

Temiz siyasetin herkesin ortak arzusu olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, "Gazetecilerin hapse girmediği bir Türkiye, ben gerçekleştirmeye talibim. Düşünceyi özgürce açıklama, ben gerçekleştirmeye talibim. Hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği bir Türkiye, ben gerçekleştirmeye talibim. Yoksulluğu bu ülkenin tarihinde sıfırlamak 4 yıl içinde, yoksul hiç kimse olmayacak. Gerçekleştirmeye talibim. Emekliye iki aylık ikramiye. Gerçekleştirmeye talibim" dedi.