Fethullah'ın askerleri işbaşında!

Pensilvanya'nın emriyle Cumhuriyet Gazetesi'nin Genel Yayın Yönetmenliği'ne getirilen Can Dündar terörist Gülen'den gelen emirleri uygulamaya başladı. Paralel çetenin emrine girip Türkiye'de özgür değiliz yaygarası yapan 'Atatürkçü' görünümlü 'Fethullahçılar' gerçek yüzlerini bir kez daha gösterdi. Balyoz Davası süresince sayısız manşete imza atan Cumhuriyet Gazetesi, Mehmet Baransu'nun tutuklanmasına tepki gösteren Ahmet Altan'ın yazısını yayınlayarak en büyük yüzsüzlüğe imza attı.

Giriş Tarihi 03 Mart 2015, 00:00 Güncelleme 03 Mart 2015, 18:51
Fethullah’ın askerleri işbaşında!

İÇİNDEKİLER

Yıllardır Balyoz kumpasının yalanları için onlarca manşet atan Cumhuriyet Gazetesi, Ahmet Altan'ın Balyoz yalanlarını savunan ve Mehmet Baransu'yu aklayan köşe yazısını yayınlayarak medya tarihinin en büyük pişkinliğine imza attı.

Yıllardır Balyoz davasının büyük bir kumpas olduğunu kanıtlamak için yoğun bir çaba sarfeden Cumhuriyet gazetesi, bavulcu Mehmet Baransu'nun tutuklanmasına en büyük tepkiyi göstererek sadece okurlarını değil Balyoz davasından yıllarca cezaevinde yatan mağdurları da şaşırttı. Bugün Taraf gazetesinin eski Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Altan'ın bir köşe yazısını yayınlayarak Balyoz delillerinin gerçek olduğunu savunan Cumhuriyet gazetesi, "bana yoldan geçen bir adam Balyoz delillerini verdi" diyerek birbirinden çelişkili ifade veren Mehmet Baransu'yu aklamaya çalıştı.

Yargı tarafından suçsuzluğu kanıtlanan Balyoz davası mağdurlarına "darbeci ve sahtekar" diyen Ahmet Altan'ın yıllardır Taraf'ta attığı iftiraları Cumhuriyet Gazetesi'nde yayınlayarak okurlarını bir kez daha hayal kırıklığına uğratan Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar, sosyal medyada günün alay konusu oldu.