Domuz bağı

Yaban domuzları, Boğaz'la bağını koparamadı. Daha önce Bebek, Tophane ve Tarabya'da ortaya çıkan yabani hayvanlar, şimdi de Sarıyer'de bir siteyi bastı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Şubat 2015 Güncelleme 27 Şubat 2015, 02:38
Domuz bağı

İÇİNDEKİLER

İstanbul'un Boğaz bölgesi, "Domuzgeçen hanına" döndü... Aç hayvanlar, ormandan, şehre indi. Yaşanan ağır kış şartları ve yoğun kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan yabani hayvanlar, sürüler halinde insan içine girmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde Bebek, Tophane ve Tarabya sahilinden karaya adım atan domuzlar, bu kez Sarıyer Zekeriyaköy'de ortaya çıktı. Gündüz vakti Basın Sitesi'nin kapısına dayanan domuzların görüntüsü, saniye saniye kameralara yansıdı.

5'İ BİR ARADA GELDİ

Lider domuz önde, arkasında 3 orta ve bir küçük yavru olmak üzere 5 yabani hayvan, siteye doğru ilerledi. Hayvanların büyük bir gürültü çıkararak üzerine doğru geldiğini gören site görevlisi Hakkı Alkan, ellerini havaya kaldırarak kaçmaya başladı. Büyük panik yaşayan Alkan, "Sürü halinde geldiklerini gördüğümde çok korktum. Az daha bana saldıracaklardı" dedi. Güvenlik görevlisi Korhan Gönen ise "Zaten toynakları (tırnakları) asfaltta bayağı ses çıkartıyor. Bir de 5'i hızla gelince çok korktuk" dedi. Site sakinlerinden Ömer Tuba ise "Birden karşımda hayvanları görünce ne yapacağımı şaşırdım. İyi ki can yakmadan kaçıp gittiler. Biz de rahat nefes aldık" diye konuştu.