Mehmet Metiner'den jet Bank Asya tespiti!

TMSF'nin Bank Asya'ya el koymasının ardından AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner A Haber ekranlarında şok tespitlerde bulundu...

Giriş Tarihi 03 Şubat 2015, 00:00 Güncelleme 04 Şubat 2015, 00:50
Mehmet Metiner’den jet Bank Asya tespiti!

İÇİNDEKİLER

A Haber'de Salih Nayman'ın sunduğu AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, Gazeteciler Melih Altınok, Ahmet Kekeç ve Murat Gener'in katıldığı 'Memleket Meselesi' programında Bank Asya'nın yüzde 63'ünün TMSF'ye devri konusu mercek altına alındı. "Bu gelişmeden çok mutluyum" diyen Metiner, "Yakın zamanda 'Paralel' suç şebekesini destekleyen büyük işadamlarının kim olduğunu öğreneceğiz" dedi. İşte o açıklama:



"Örgüt bağlantısız vatandaşın parası yoktu"

Çok sevindim, hatta geç kalındığını bile düşünüyorum. Ortada bir suç örgütü var. Biz meydanlarda halkımıza şu sözü verdik: Paralel suç şebekesinin inine gireceğiz. Mudiler rahatsız olmasın. Mudiler paralarımız gitse de diyerek 'Paralel' suç şebekesini ayakta tutmaya çalıştı. Ben örgütsel ilişkileri olmayan, sıradan vatandaşların oraya para aktardıklarını sanmıyorum. Pensilvanya'daki çağdaş haşhaşilerin, haramilerin başı Gülen'in talimatıyla Bank Asya'yı ayakta tutmak için para yatırdıklarını biliyorum. TMSF'nin el koymasından çok mutluyum.

"Ananasları haramdan saymıyorlar"

TMSF ne ilginç bağlantılar ortaya çıkacak, göreceksiniz. Son zamanlarda bankayı kurtarmak için hangi şirket sahiplerinin bankaya hangi büyük meblağları yaktırdığını göreceksiniz. Ankara Çukurambar'ın yarısından çoğu birine ait. İsmi bende kalsın. O kadar bilgiler var ki. Burada kirli bir para akışı var. Haram yemedik diyorlar, herhalde ananasları haramdan saymıyorlar.