Kıskanç kurşun

2 sevgilinin kıskançlık tartışması kanlı bitti. Uyuşturucu alan Kenan Aslan sabaha kadar tartıştığı sevgilisini boğazından vurarak öldürdü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Aralık 2013 Güncelleme 23 Aralık 2013, 00:00
Kıskanç kurşun

İÇİNDEKİLER

Bursa'da 2 sevgili arasında kıskançlık yüzünden çıktığı iddia edilen tartışma cinayetle noktalandı. Kanlı olay, Osmangazi ilçesinin Altıparmak Mahallesi Bursalı Tahir Caddesi'nde meydana geldi. Yüksel Nohut (35) ile aynı evde kaldığı sevgilisi Kemal Aslan (31) kıskançlık yüzünden gece tartışmaya başladı. Bu sırada Kemal Aslan, yanındaki ruhsatsız tabancası ile Yüksel Nohut'a ateş ederek, boğazından ağır yaraladı. Komşuların silah sesi duyması üzerine 112 ve polis ekipleri yönlendirildi. Nohut, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ekipler, Yüksel Nohut'un sevgilisi Aslan'ı gözaltına aldı.

KAFE İŞLETİYORLARDI
Öte yandan, sevgilisini öldüren Kemal Aslan'ın cinayeti işledikten sonra ruhsatsız tabancasını evin deposunda sakladığı öğrenildi. Evin içerisinde arama yapan ekipler, Yüksel Nohut'un cesedinin yanında bir adet boş kovan buldu. Polis ekibinin evin deposunda yaptığı aramalar neticesinde 7.60 milimetre çapında ruhsatsız tabanca ile 30 adet mermi ele geçirdi. Ayrıca genç kadın ile zanlı Aslan'ın Osmangazi'nin Çarşamba Mahallesi'nde bir kafe işlettiği ortaya çıktı. Şahısların yanında çalışan O.T. ile Aslan'ın yeğeni S.G. ile birlikte Yüksel Nohut'un evinde kaldığı belirtildi. Kemal Aslan'ın dün gece eve gelirken uyuşturucu madde kullandığı ve kıskançlık yüzünden cinayeti işlediği iddia edildi. Polis, ayrıca Aslan ile birlikte yeğeni S.G. ile sevgilisi O.T.'yi de gözaltına aldı.