Toplu tecavüz

15 yaşındaki kız gece kulüplerinde dansöz yapıldı. Dansöz kıza tecavüz ettikleri iddia edilen 29 kişi gözaltına alındı. Tecavüz bölüğünden 7 kişi tutuklandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Nisan 2013 Güncelleme 11 Nisan 2013, 00:00
Toplu tecavüz

İÇİNDEKİLER

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde herkes diken üstünde yaşıyor. İlçede bu kadarına da pes dedirten bir olay meydana geldi. 15 yaşındaki kız çocuğu, gazinolarda oryantal dansöz olarak çalıştırıldı. Küçük oryantalin 29 kişi tarafından tecavüz edildiği ihbarı ise ilçeyi ayağa kaldırdı. Birçok kişi listede isminin olup olmadığını öğrenmek için tanıdıklarını devreye soktu. Olay şöyle meydana geldi: Gölcük'teki bazı gece kulüplerinde ve gazinolarda oryantallik yaptığı öne sürülen 15 yaşındaki bir kız çocuğunun çok sayıda kişinin tecavüzüne uğradığı ihbarı üzerine polis çalışma başlattı.

ASTSUBAY DA VAR
Soruşturmada 15 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz ettiği öne sürülen ve aralarında bir astsubay ile lise öğrencilerinin de bulunduğu 29 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 29 kişiden 8'i ifadelerinin ardından serbest bırakılırken 21 kişi adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen A.E.T., İ.K., U.N.K., Ç.U., E.D., S.A., Ş.T. ve astsubay U.A. tutuklandı. Tecavüze uğrayan kız çocuğu devlet korumasına alındı.

Abbas ÇAKAR