Korku filmi

Panik atak hastası kadın, korku filmi izledi. Heyecana kapılarak mutfaktan bıçak aldı karnına sapladı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Aralık 2012 Güncelleme 06 Aralık 2012, 02:55
Korku filmi

İÇİNDEKİLER

Kocaeli'de yaşayan 38 yaşındaki Nevin G., dairesine giren kar maskeli saldırgan tarafından karnından bıçaklandığını öne sürdü. Vücuduna saplanan bıçakla hastaneye kaldırılan kadının, filmden etkilenip kendisini bıçakladığı ortaya çıktı. İlginç olay, önceki akşam yaşandı.

PARMAK İZİ YOKTU
Eşi işyerinde olan genç kadın, önceki akşam 2 çocuğuyla kaldığı evde çığlıklar atarak yardım istedi. Çocuklar ve daireye koşan komşular, genç kadını kanlar içinde buldu. Karnına bıçak saplanan Nevin G. vücudundaki bıçakla hastaneye kaldırıldı. Genç kadının kendisini bulanlara, "Kapıdan ses duydum. Bakmak için gittiğimde kar maskeli biriyle karşılaştım. Beni görünce bıçaklayıp kaçtı" dedi. Nevin G. tedavi altına alınırken polis de evde delil aradı. Ancak ekipler, kapıda zorlama, bıçakta da başkasına ait parmak izi bulamadı. Binaya ise şüpheli bir kişinin girmediği tespit edildi.

'YALAN UYDURDUM'
Vücuduna saplanan bıçak ameliyatla alınan Nevin G. ise dün sabah kendine geldi. İfadesi alınan genç kadın olayın ardındaki sır perdesini araladı. Panik atak hastası olduğu için sık sık ilaç kullandığını belirten Nevin G.'nin, "Çocuklar başka odadayken korku filmi izledim. Film bitince mutfağa gittim. Film ve ilaçların etkisiyle korkuya kapılıp, elime geçen bıçakla kendimi bıçakladım. Şoku atlatıp komşular etrafımı sarınca durumu fark edip kar maskeli kişi yalanını uydurdum" dediği belirtildi.


Abbas ÇAKAR