İstanbul'da yarın okullar tatil mi?

İstanbul Vali Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul'da bu geceden itibaren etkili olması beklenen soğuk ve yağışlı hava için İstanbulluları uyardı.

Giriş Tarihi 07 Mart 2011, 00:00 Güncelleme 07 Mart 2011, 12:49
İstanbul’da yarın okullar tatil mi?

İÇİNDEKİLER

Valiliğin Afet merkezinin bugünden itibaren 24 saat esasına göre çalışmaya başlayacağını söyleyen Mutlu, İstanbul'daki bütün kurumların en olumsuz hava koşullarına karşı hazırlıklı olduklarını belirtti.

100 KM HIZLA ESECEK POYRAZ HAVAYI DAHA DA SOĞUTACAK

İstanbul'da bu geceden itibaren olumsuz hava koşullarının etkili olacağını aktaran Vali Mutlu, saatte 80 ila 100 km'ye kadar etkili olması beklenen Poyraz fırtınası konusunda vatandaşları uyardı.

ÇATALCA'DA KAR YAĞIŞI BAŞLADI

Zorunlu olmadıkça İstanbulluların özel araçlarla trafiğe çıkmamasını ve zorunlu olmadıkca emniyet şeritlerini kullanmamalırını isteyen Mutlu, " Vatandaşların özellikle, toplu taşıma araçlarını kullanmalarını arzu ediyoruz" dedi. Çatalca bölgesinde hafif kar yağışının başladığı bilgisini veren İstanbul Valisi Hüseyin Avnu Mutlu, " Bizim en kötüsüne hazırlık yapmamız lazım" şeklinde konuştu. Amatör balıkçıları da uyaran Mutlu, balıkçı teknelerinin denize açılmamasını, kendilerine uygun korunaklı bir yerde beklemelerini istedi.

OKULLARIN TATİL EDİLMESİYLE İLGİLİ KONUŞTU

Şu aşamada okulların tatil edilmesini düşünmediklerini açıklayan Vali Mutlu, "Yarından itibaren havanın durumana bağlı ilave bir tedbir alırsak, kamuoyunu süratle bilgilendireceğiz" şeklinde konuştu.