Ada basınından Lens iddiası

İngiliz basını, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen Jeremain Lens'in önümüzdeki hafta İstanbul'a gelerek Fenerbahçe ile sözleşme imzalayıp, gelecek sezon da sarı lacivertli formayı giyeceğini iddia etti.

Giriş Tarihi 28 Temmuz 2017, 00:00 Güncelleme 28 Temmuz 2017, 09:41
Ada basınından Lens iddiası

İÇİNDEKİLER

Sunderland'le çıktığı hazırlık maçlarında leblebi gibi gol atan Hollandalı yıldız, dün takımın kampından ayrıldı. Ada basınında tecrübeli futbolcunun gelecek hafta içinde İstanbul'da kontrolden geçip tekrar sarı-lacivert formayı giyeceği iddia edildi.

Sunderland'e döndükten sonra 5 hazırlık karşılaşmasında 5 gol atarak dikkat çekmesine rağmen İngiliz ekibinin Scunthorpe United maç kadrosuna alınmayan Lens'te yeni bir umut doğdu. Sunderland'in hocası Simon Grayson'ın yönetimle yaptığı görüşme sonrası 30 yaşındaki kanat oyuncusunun gidişine onay verdiği belirtilirken, Hollandalı yıldızın hafta içinde İstanbul'a gelip sağlık kontrolünden geçtikten sonra yeniden sarı-lacivertli formayı giyeceği iddia edildi.

Ada basınında tecrübeli futbolcunun gelecek sezon F.Bahçe ile önemli işler yapacağı yorumunda bulunuldu. Lens için taraftarlar sosyal medyada da isteklerine devam etti. Sarı-lacivertliler, Sturm Graz mücadelesinin oynandığı saatlerde sık sık Hollandalı için tweetler attılar.