Bugün son buluyor! Mart ayının son halka arzı belli oldu! 2024 taslak halka arz listesi...

Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) onayladığı şirketlerin halka arz süreci hızla devam ediyor. Bu kapsamda, yatırımcılar ve şirketler, Mart ayının sonunda gerçekleşecek olan halka arz takvimini yakından takip ediyor. Son olarak, talep toplama sürecine başlayan şirketlerden biri olan IC Enterra, yatırımcıların ilgisini çekmeye başladı. Yatırımcılar, şirketin halka arz takvimini ve talep toplama sürecinin detaylarını kaçırmamak için titizlikle takip ediyorlar.

Giriş Tarihi 29 Mart 2024, 15:45 Güncelleme 29 Mart 2024, 15:57
Bugün son buluyor! Mart ayının son halka arzı belli oldu! 2024 taslak halka arz listesi...

İÇİNDEKİLER

Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) son bülteni, yatırımcılar arasında heyecanla karşılandı. Bu hafta gerçekleşecek olan yeni halka arzlar ve şirketlerin halka açılma süreçleri, yatırımcıların radarına girdi. İşte Mart ayı halka arz tarihleri...

2024 MART HALKA ARZ TAKVİMİ

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) başvurusu onaylanan bir yeni şirke halka arza çıkıyor. Ic Enterra Yenilenebilir Enerji A.Ş. halka açılıyor.

ENTERRA HALKA ARZ HİSSE FİYATI NE KADAR?

Yeni halka arzda talep toplama tarihleri başladı. 369,565,717 lotla halka arza çıkacak Ic Enterra Yenilenebilir Enerji A.Ş. hisse fiyatı 10 TL olacak. Eşit dağıtım yöntemi ile dağıtılacak hisseler Yıldız Pazar'da işlem görecek. Talep süresi 29 Mart tarihinde son bulacak.

TASLAK HALKA ARZ OLACAK ŞİRKETLER

Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği A.Ş.

Meysu Gıda San. ve Tic. A.Ş.

Hayri Ögelman Madencilik A.Ş.

Ahlatcı Yatırım Menkul Değerler A.Ş.

Onur Yüksek Teknoloji A.Ş.

Alnus Yatırım Menkul Değerler A.Ş.

Enda Enerji Holding A.Ş.

Birleşim Yeşil Enerji A.Ş.

"Taslak halka arz", şirketin SPK'ye sunulan ön hazırlık aşamasını ifade eder. Bu süreçte şirket, halka arzın potansiyel etkilerini değerlendirir ve halka arz planı hazırlar. SPK'nın onayı sonrası resmi bir halka arz sürecine dönüşebilir.