Teslimatlar devam ediyor! Togg, 19 bin 583 T10X'i kullanıcılarıyla buluşturdu

Togg’un 81 ilde sahiplerine teslim ettiği T10x araç sayısı 19 bin 583 adede ulaştı. Teslimatlara bu yıl hız kesmeden devam edileceği belirtildi. İşte haberin detayları...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Ocak 2024 Güncelleme 01 Ocak 2024, 07:01
Teslimatlar devam ediyor! Togg, 19 bin 583 T10X’i kullanıcılarıyla buluşturdu

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin otomobili Togg, bugüne kadar 19 bin 583 T10X'i sahiplerine teslim etti.

1 AYDA 6 BİN 8 ADET
Togg'un sosyal medya hesabından konuyla ilgili yapılan paylaşımda, "Türkiye'mize verdiğimiz sözü tuttuk Aralık ayında çekilişle T10X almaya hak kazanan 6 bin 8 kullanıcımıza daha akıllı cihazlarını teslim ettik" ifadelerine yer verildi.

Paylaşımda şunlar kaydedildi: "Bugün itibarıyla 81 ilimizin tamamında, heyecanımızı paylaşan ve en başından beri desteğini esirgemeyen 19 bin 583 kullanıcımız T10X'lerine kavuştu. Söz verdiğimiz gibi yedek talihlilerimizin teslimatlarına da 2024 yılında hız kesmeden devam edeceğiz. Yollarda daha fazla karşılaşmak dileğiyle."

BU YIL YENİ MODEL SAHNEDE
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, yeni yılda özellikle Milli Teknoloji Hamlesi programı, uzay bilim misyonu ve Türksat 6A gibi projelerin öncelikli planları içinde yer alacağını belirterek, "2024, ülkemizde sanayi, teknoloji ve uzay yılı olacak. Yatırım, istihdam, üretim, ihracat rotasında Türkiye'mizin kalkınma yolculuğunu sürdüreceğiz" diye konuştu. Kacır, Togg ile ilgili olarak da "Ülkemizde ve dünyada Togg'umuzun daha fazla yollarda yer alması için var gücümüzle çalışacağız. Togg'un yeni modeli de bu yıl sahneye çıkacak. Amacımız Togg'un yanında yeni elektrikli araç yatırımlarını da ülkemize kazandırmak" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN