Vergisiz cep telefonu için gözler kabinede: Fiyat limiti belli oluyor!

Gençlere vergisiz cep telefonu bugünkü kabine toplantısında ele alınacak. Kampanyanın detayları masaya yatırılırken, fiyat limiti konusu çözülecek...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Eylül 2023 Güncelleme 05 Eylül 2023, 07:03
Vergisiz cep telefonu için gözler kabinede: Fiyat limiti belli oluyor!

İÇİNDEKİLER

Kabine bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında Külliye'de toplanacak. Kabine toplantısının ana gündem maddesini ekonomik gelişmeler ve atılacak adımlar ile diplomatik süreçler oluşturacak.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın, toplantıda, 6 Eylül Çarşamba günü açıklanması beklenen Orta Vadeli Program (OVP) ile ilgili sunum yapması bekleniyor.

AK Parti'nin seçim beyannamesinde yer alan ve geçen hafta il başkanları toplantısında da gündeme gelen gençlere ilk teknolojik eşya alımında vergi muafiyeti için gözler kabinede olacak. 7 milyonu aşkın öğrencinin merak ettiği vergi muafiyetinin detayları ele alınacak.

Fiyatı 10 bin liraya kadar olacak 15 model ve markayı kapsayacak kampanyadan yararlanma şartlarının ne olduğu da kararlaştırılacak. Kampanya için internetten satışa ağırlık verilecek. E-ticaret yapan firmalarla görüşülecek ve bazı platformlar ile anlaşma yapılacak. Kampanyaya özel bir sekme açılması planlanıyor. Açılan sekmede sisteme giren telefon ve tablet yer alacak, böylelikle 'hangi modelleri kapsadığı da belli olacak.
Fatma GÖKSU

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN