Temmuz 2023 SED ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Zamlı SED ödemeleri bu ay yatacak mı? Sosyal destek e-Devlet sorgulama ekranı!

Temmuz ayı SED ödemeleri hakkında aramalar sabah saatlerinden itibaren hız kazandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Sosyal ve Ekonomik Destek kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının bakımı ve desteklenmesi için sağlanan SED ödemeleri her ay yapılıyor. Peki, Temmuz 2023 SED ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Zamlı SED ödemeleri bu ay yatacak mı? İşte detaylar...

Giriş Tarihi 11 Temmuz 2023, 06:01 Güncelleme 11 Temmuz 2023, 06:01
Temmuz 2023 SED ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Zamlı SED ödemeleri bu ay yatacak mı? Sosyal destek e-Devlet sorgulama ekranı!

İÇİNDEKİLER

SED yardımı içim başvurular İl Müdürlüğü veya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüklerine şahsen, dilekçeyle ve e-Devlet üzerinden gerçekleştirilebiliyor. Peki, Temmuz 2023 SED ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Zamlı SED ödemeleri bu ay yatacak mı? İşte detaylar...

SED YARDIMI TEMMUZ AYI ÖDEMELERİ NE ZAMAN?

Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) yardımı İhtiyaç sahibi ailelerin çocukları için her ay düzenli olarak ödeniyor.

Ancak 2023 Temmuz ayı SED ödemeleriyle ilgili bir açıklama gelmedi. Konuyla ilgili gelişme olduğunda haberimizde yer vereceğiz.

SED YARDIMI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

SED DESTEK HİZMETİ NEDİR?

Çocuklarının temel ihtiyaçlarını karşılayamayan ve yaşamlarını en düşük seviyede dahi sürdürmekte güçlük çeken ailelerin, kendi kendine yeterli hale gelinceye kadar çocuklarının bakımı ve desteklenmesi amacıyla geçici bir süre verilen ekonomik destekler ile ve psiko- sosyal destek sistemidir.